O noua diorama (H0)

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
cristos a inviat, a venit primavara si la mine pe diorama.am reusit sa pun niste iarba pe ici colo,am lucrat prin depou,acum urmeaza sa montez geamurile depoului si sa vopsesc cladirea
 
Felicită’ri pt. dorimţa de lucru! Pune-i repede nu numai ferestrele ci şi acoperişul c㒠au venit ploile şi ruginesc şinele natural.
Spor la lucru şi poze...
Toate bune, Florin
 
Buna seara tuturor si CRACIUN FERICIT in continuare.a trecut mai bine de un an de cand nu m-am atins de diorama si acum a venit momentul sa mai fac ceva la ea.pozele le pun asa deoarece photobucket ma enerveaza la culme.
https://picasaweb.google.com/113020897298823313999/Diorama2013
in afara de trei copaci totul este facut de mine din cablu de frana de bicicleta sau cablu electric de 10mm :D
acum cu concediul acesta de sarbatori mai lucrez la diorama ca in rest nu am timp.
 
Felicitari pentru ce ai realizat a iesit bine.Dau si eu o idee pe langa placa turnanta cred ca ar da bine sa plantezi mici tufisuri :) Craciun Fericit !!
 
multumesc Emanuel,asa este dar sa vad din ce le fac.ma gandeam la niste canepa(calt).abia acum am terminat gardul din jurul depoului,am mai pus niste iarba,copacei.poze am sa pun maine
 
am reusit si am reparat photobucketu.
dupa cum am spus am terminat gardul si niste copacei in jurul depoului

si le-am mai dat drumul la baieti sa se simta bine ca au facut pauza mareacum am o intrebare:vreau sa fac langa depou pe toata suprafata aceea alba o fundatie din placi de beton cum se faceau stazile pe vremea lui ceausescu.o pot face din nisip din acela alb pt pisici?imi place ca are granulatia fina
o zi buna tuturor ca eu ma simt fain 8)
 
Eu nu as folosi nisipul sau pietrisul pentru pisici pe o diorama, acestea contin substante chimice ce ajuta la fixarea mirosurilor si a umezelii. Risti sa ai o suprafata absorbanta, care va atrage umezeala, lucru deloc sanatos pentur o diorama.

Daca te referi la textura, atunci poti folosi cu incredere carton gros, de 0,5-1 mm, dublex, triplex, multistrat etc. , ce gasesti. Decupat, precum dalele de beton, vopsit in gri si imbatranit un pic si ai obtinut ce voiai.

Eu am incercat sa reproduc la remiza , textuta betonului, cu ajutorul unui diluant , tamponand suprafata din styrene cu un burete. De fapt, se vede textura numai la o poza macro sau cu o lupa, de la 15 cm. :p

Bafta!
 
Salut tuturor,am reusit si am cumparat gara la care visam.cu montajul a fost grelut si bineinteles multa migala,dar satisfactia de la final spune totul.
[/URL][/img][/URL][/img]
NORDSTADT station de la Vollmer
 
Salutare tuturor,dupa o pauza foarte mare mi-am recuperat contul cu ajutorul unui admin care ii multumesc inca o data.Am vazut ca photobucket nu mai merge si mi-am facut cont pe imgbb(sper sa mearga).De acum ne apucam de treaba ca s-a pus mult praf pe ea.
 
Am mai facut niste verificari la sine si placa turnanta.Dupa trei ani de pauza te astepti la orice.
https://www.youtube.com/watch?v=Qhu3yQAoAZw
 
Azi am asfaltat putin cu smirghel fin si am facut o sesiune de poze
IMG_20180421_085254.jpg
IMG_20180421_084915.jpg
IMG_20180421_095803.jpg
IMG_20180421_112049.jpg
IMG_20180421_111909.jpg
IMG_20180421_112007.jpg
 
  • Like
Reacții: Cristake1974