Vinerea trecuta am trecut la fapte din nou, intai am mers in inspectie pe teren cu asta :
Dupa cateva ture , apare si Robert in masina lui de artist :
De sus din deal apare si proprietarul viei , haide-ti domne' ca uite a plouat recent si s-a stricat pamantul , a luat-o la vale si trebuie sa o rezolvam....
Intalnirea are loc in intersectie, dupa lungi discutii si planuri de actiune apare in inspectie primarul :
Un drum pana aproape de vie , sa nu isi murdareasca noua vopsea:
Multumit de faptul ca baietii au venit la treaba , se intoarce catre situl noului peron sa vada cum sta situatia si ce gaseste , te miri, baietii de la CFR au descarcat materialele de constructie fin in mijlocul campului, nu se poate zise el, trebuie sa rezolvam aceasta problema. Intre timp apare si proprietarul viei in gara.
Noi intre timp , dupa inspectia viei constatam situatia :
Nu e bine a zis Robert, dar am solutia in geanta spune el in gluma.
Ne pregatim de lucru :
Si ne apucam sa reamenajam solul.
Intre timp dom' primar suparat ca baietii de la CFR au lasat lemnele in mijlocul drumului , facu rost de un camion din comuna vecina sa ne ajute sa transportam la locul santierului noile materiale.
Dupa descarcare, primarul multumit a plecat acasa fiind o zi plina pentru el si sfarsit de saptamana agitat.
Baietii s-au apucat repede de treaba, fiind necesara o noua trecere la nivel pentru productia de struguri ce v-a urma sa fie transportata la depozit si incarcata in vagaone.
Meseriasii de la vie , fiind incantati ca au ramas materiale de la "drumuri", au pus mana pe ferastraie si au inceput constructia unui foisor de paza pentru viitoarea recolta de struguri:
Vedere la marginea recoltei
ââŹâšPana la noi relatari de la locul santierului, va doresc saptamana usoara !
Pozele sunt facute cu telefonul..