Salutare.
Vremuri grele peste sanataturile mele. Am revenit la Santierul mini dioramei moble 01, hai sa va povestesc ce am mai facut.
Nu este de bine, dar eu ma fac de ras in fata voastra

)))
1. la ultimul strat, cosmin78, am uitat sa umezesc inainte ce era deja uscat, deci...greseala... am umflaturi de aer. Voi nu aveti, sac!
2. gamitzu: nu am botit deloc plasa, m-am bazat pe ghemotoacele de dedesubt. Nu destul. Mie imi place insa prin prisma faptului ca am vrut o colina molateca
Ce am facut:
Am amestecat un ocru (URATA CULOARE, merge la desert...) cu aracet, apa si un pic de isos gris.

si am obtinut asta:

Ulterior am ales 4 culori acrilice
Surpriza mare a venit cand am vazut ca o picatura de acrilic este foarte puternica (indestulatoare), in asa fel incat a devenit totul o mare varza:

Ok... sa vedem uscat... cred ca trec la terasament saptamana viitoare
apoi am facut o solutie de ipsos (acelasi ipsos gris) cu aracet (acelasi aracet) si am pus in formele pe care gamitzu mi le-a pus la dispozitie:
Aici este o alta mare problema dar intr-un post pe maine sau poimaine. Problema majora a fost data d efaptul ca NU am stiut cum sa pozitionez formele ca sa nu curga ipsosul din ele... Graba... strica treaba.
Oricum pana nu pui mana nu obtii nimic...