Trenuri la Chisinau, Republica Moldova [Septembrie, 2013]<i></i>
Salut, dragi colegi! Vă prezint în minutele care urmează câteva cadre luate în zona Gării Feroviare Chişinău, unde am înregistrat materialul rulant tractant şi tractat. Locomotivele CFM sunt fie 3TE10M, fie ChME3 (sau M62), iar automotoarele D1 făcute de Ganz-Mavag sau D1M modernizate la Paşcani.
Mărfarele sunt rare, dar când ele apar, zdruncină locurile pe o rază de 50 de metri. Te uimeşte forţa cu care locomotivele 3TE10M, aflate în dublă sau în triplă unitate, tractează zecile de vagoane. Vagoane mai înalte, mai grele, iar asta se vede în fumul negru-negru care iese de pe coşurile locomotivei.
Există, fără îndoială, o diferenţă între şcoala rusă şi şcoala vest-europeană de constructori de material rulant. Chestia de ââŹÂbalshoiââŹÂ se regăseşte, deci, şi în cărţile de material rulant. Ecartament, gabarit, consum, capacitate, putere, impresie... ĂËi scuzaţi-mă, dragii mei, când ai acces la un teritoriu atât de vast cu atât de multe resurse, îţi permiţi să construieşti în stil ââŹÂrusescââŹÂ.
Vizionare plăcută!
http://www.youtube.com/watch?v=Iz6JZK5_M3Y