Mare meci mare! Debut C.F.R.Cluj in CHAMPIONS LEAGUE!

ATENTIUNE!In aceasta seara soseste la Bordeaux.....C.F.R.-ul :aplauze:

Sa speram ca reprezentanta ,,cocoselului galic''
dupa meci va arata cam asa: :-D :-D :-D
Lasind gluma la o parte , C.F.R.-ul va avea o misiune foarte grea la Bordeaux , dar nu imposibila. Sa le ,,tinem pumnii'' baietilor.FORZA , FORZA C.F.R.!
Au mai ramas 10 ore pina la meciul:
-

Off topic,

Cum e posibil sa mearga calatorii pe acoperis pe o linie electrificata fara sa se faca scrum ? :grin:

cristiCFR,
Este o poza ,,FUN'' cu calatorii care nu se fac scrum. Uite ca vorbesc in rime :-D :-D :-D
Nu e important ce fac calatorii de pe garnitura de tren :-? Important e ca la pauza scorul este : 0-0 :aplauze:

@ theo

Se pare ca poza cu puiu ala ambalat reprezinta romanii din liga.
1-0 pentru Bordeaux

Am avut gura de aur.

Ma rog ca scorul final sa fie altul... desi nu prea cred

@ theo

Nu tin cu fotbalul romanesc care e condus de "cetateni turmentati"... PAROL
In cele 3 intalniri cu francezii ne-am facut de ras. Asta am spus. Citez:

Irish_Railways a spus:
Ne-au cocosit cocosii galici pe unde au putut. Si cu Franta si cu Lyon. Urmeaza Bordeaux???

COT-COT-COTCODAC!

De unde ai tras matale concluzia ca nu tin cu CFR? :-D

Chiar si dupa aceasta infringere echipa ardeleana ocupa locul 2 in grupa A din LIGA CAMPIONILOR.Iata clasamentul:
1. Chelsea 3 2 1 0 05-00 7pct.
2. C.F.R.Cluj 3 1 1 1 02-02 4pct.
3. ASRoma 3 1 0 2 04-04 3pct.
4. Bordeaux3 1 0 2 02-07 3pct.
Nu-i nimic baieti! Mergem inainte :lautar: :lautar: :lautar:

Salut Irish...,
Sint prea suparat ca sa intru in polemica cu tine :-( Eu ma culc , asa ca-ti urez NOAPTE BUNA! :lautar:
Salut tyco,
Daca fotbalul ti se pare ,,o pierdere totala de vreme'' de ce ai intrat in acest topic?8O Mai bine bea niste beri cu prietenii :-D ATENTIE insa! :!: Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii :!:

Asta seara eternul derbi al fotbalului romanesc :DINAMO-steaua
-
Fie vreme buna , fie vreme rea!
Ciine pin' la moarte si dincolo de ea!

Forza DINAMO!

Eu tin cu STEAUA - cu tot cu maimuta aia de Becali tot e cu cateva clase peste Dinamo (macar d.p.d.v. al palmaresului).

Salut felippe,
Fiecare tine cu cine vrea! Eu sint dinamovist ,,din nastere''! Sint de acord cu tine:ce a facut STEAUA pt. ROMANIA nu a facut nici o alta echipa de fotbal , respectiv cistigarea Cupei Campionilor Europeni ( cum se numea pe timpuri).Bravo lor :aplauze: ! Cred ca nici o alta echipa de la noi nu va mai reusi vreodata aceasta performanta :-? Dar acum e o alta poveste: e un derbi si suporterii sint impartiti in doua tabere. Vom vedea ce va fi! Arbitrajul daca va fi corect vor invinge cei mai buni! :lautar: