Machetist 2008

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti
Salut,

aduc primele noutati legate de editia a 2-a a expozitiei MACHETIST

Expozitia va avea loc in perioada 22 septembrie - 25 octombrie
2008 si este organizata, spre deosebire de anul trecut, de Muzeul de Speologie "Emil Racovita" dar impreuna cu aceeasi echipa ca si anul trecut: Model Army Club in colaborare cu www.cartula.net (machetistii si initiatorii proiectului) si Trainsylvania Railway Club.
Bineinteles ca ne ne pregatim din timp pentru reusita expozitie, ieri am fost impreuna cu Bill (din partea machetistilor de la cartula) sa masuram salile de la muzeu si sa facem o mica planificare.

Trebuie sa spun ca am ramas foarte incantat de aspectul "retro" al cladirii si al salilor, desi acestea nu sunt extrem de mari, dau o atmosfera aparte, zidurile din piatra, arcadele din caramida se potrivesc mult mai mult cu tema expozitiei. Per total, ca suprafata, se pare ca expozitia va depasi expozitia de anul trecut, deci, avem mult de munca.

Va pun niste poze cu cladirea muzeului:

- intrarea in curtea muzeului:- cladirea a fost candva, cu mult timp in urma, inchisoare, a fost renovata in de catre Primaria municipiului Cluj Napoca, lucrarile au durat 5 ani de zile, iata cateva poze din curtea muzeului:- practic sunt 2 camere in stanga, la "parter", alte 2 incaperi in dreapta, si inca 2 sali plus 1 incapere sus la etaj:
- cateva poze din interior:
- pe zidurile cladirii s-au pastrat si numeroase inscriptii:Pe finalul zilei, ne-am intalnit la CAP unde am pus pe hartie mai multe lucruri de care trebuie sa ne ocupam pentru ca expozitia sa aiba un succes.

Speram ca anul acesta sa reusim sa oferim si cazare participantilor si membrilor clubului, care locuiesc in afara Clujului

Locatia expozitiei:(harta a fost preluata de pe http://www.cluj4all.ro)
 
Salutare,
Vreau si eu sa va spun ca fata de anul trecut,anul asta vom avea o expunere mediatica intensa,o organizare mai buna si o sustinere sporita din partea autoritatilor.La CAP am pus pe hirtie problemele care trebuie rezolvate si,in principiu,"Machetist 2008" va fi o manifestare modelistica majora pe plan est-european si,fara indoiala,una dintre cele mai titrate din Romania.
Va tinem la(in) curent!
sandy
 
Ca si anul trecut, daca aveti nevoie de ceva imagini vechi cu gari si locomotive, daca vreti sa faceti vreun poster sau ceva panouri cu poze... Va stau la dispozitie!
 
Pai cred ca cel mai bine ar fi sa punem toti cot la cot si sa scoatem ceva super cu care sa ne putem mandri. Stau si eu la dispozitie cu orice aveti nevoie.
 
Salut,

numai ce am ajuns si eu acasa,

sa raspund pe rand:

- navo? da vor fi daca se gaseste cine sa le expuna, noi ne-am bucura sa avem si navomodele la expozitie
- locatia este la aproximativ 400m de strada Napoca, mai exact la aprox 200m de binecunoscutul magazin Central.
 
Este si ceva navo. Daca vreti.Fara detalii. Surprize surprinse surprinzator.Traiasca modelismul comunist!
 
As putea ajuta si eu cu 2 navomodele(unul va fi cel din bete de chibrit) si multe carti cu si despre caile ferate romanesti(locomotive,poduri,instructii vechi,si multe altele).Daca ar fi bun ceva as fi foarte incantat sa ajut.

Toate cele bune!!
 
Salut,

revin cu noutati legate de expozitia Machetist.

- se lucreaza de aproximativ 2 saptamani la afisul expozitiei, saptamana viitoare se stabilesc ultimile detalii
- se lucreaza de zor la dioramele care vor fi expuse
- s-au anuntat multi participanti din tara
- intr-o anumita limita vom putea oferi cazare persoanelor care participa la expozitie ca expozanti, atat la montarea expozitiei cat si la inchiderea expozitiei.

Acestea fiind zise, ii rog pe cei care doresc sa participe ca expozanti la Machetist 2008 sa trimita un mail ([email protected]) sau un mesaj privat in care sa spuna ce doresc sa expuna.

Acceptam modele la scara N, TT sau HO, indiferent de producator, construite de la zero sau nu, sau modificate.

Va rugam sa intelegeti ca ne rezervam dreptul de a selecta ceea ce va fi expus, scopul este de a alege cele mai deosebite si rare modele si daca se poate, cele in care s-a depus mai multa munca. Din pacate spatiul restrans de expunere ne impune sa facem acest lucru.

Multumim.
 
O intrebare (am zis sa o pun aici poate mai sunt si alti "agabaritici " care vin) eu o sa vin cu o duba (ce aduc in ea este secret :twisted: pentru cei ce vor sa vada sa vina la expo) duba este un Renault Master ce poate fi condus cu categ B permis deci maxim 3,5 T .Este vre-o problema in acea zona - restrictie masini mari sau restrictie tonaj , nu de alta dar imi mai trebuie permisul iar duba este imprumutata :D
 
Salutare. In ultimul moment (dar totusi in timp util) avem si afisul expozitiei care va fi distribuit prin oras: