- 17 Ianuarie 2006
- 5.547
- 16
- WEBSITE
- http://www.trains-addicted.ro
- YAHOO
- bogdannf
kablu a spus:Am primit acordul sa share-uiesc info si poze . Pretul kit-ului este de 45 euro + transport in Romania. Se poate comanda de la autor direct .
p.s. trebuie sa forwardez p.m. ul lui Marcin cu acordul lui cuiva de aici .... administrator sau moderator?
@Horea : personal am schimbat cateva mail-ri cu Marcin privind vechiul lui kit , tehnica de fotodecupare s.a.m.d si problemele de care ma loveam cu firmele care nu erau in stare sa realizeze fotodecupajele lui . Omul a fost mai mult decat binevoitor , m-a indrumat , m-a ajutat si intr-un final am reusit sa realizez placa lui ( modificata ) . Am mai discutat cu mai multi oameni care au relizat kit-ul ....si TOTI au avut cuvinte de lauda la el , dar toti m-au avertizat cu partea mecanica , care se putea si ea realiza cu boghie motorizate bullant ( custom build ) . Prin aceste cai am aflat ca exista cel putin un kit original in romanika , albastru , ca si cel de la Fieni , dar deocamdata nimeni nu l-a prezentat pe nici un forum .... ( sau eu nu l-am vazut ) .
Eu il voi cumpara 100% .
kablu a spus:Astept si versiunea voastra de L45H , chiar daca trebuie sa fac foamea :x
anghelson a spus:[...]
Am sa postez pana la sfarsitul saptamanii desenele aferente.
Toate cele bune,
Nu ai spus care saptamana![]()
Ceva noutati?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.