Link-uri utile

Markere fine cu vopsea, individuale sau la set. Cam scumpe daca facem comparatie intre o doza mica de vopsea si un marker cu cateva grame. Merge la pictat detalii, grafitti pe vagoane, gard,etc. Probabil o sa incerc cateva sa vad de e de capul lor.
Ceau,
Eu am folosit ceva markere de weathering de la Woodland Scenics, is ok, dar...
Daca nu le folosesti definitiv de prima data sau in cateva zile, tendinta este sa se usuce dupa desfacere.
Marius.

Ceau,
Un producator de trenulete H0 din Germania de care nu auzisem pana acum cateva saptamani : Real Modell.
Fac locomotive din alama si cladiri pe care alti producatori nu le construiesc.
Preturile sunt pe masura !

Enjoy,
Marius.

• Like
Reacții: gamitzu
No, mai un mic addendum : nu stiu daca s-or menţionat producatorul francez REE Modeles.
Face primordial material rulant francez, specializat deja in vagoane si locomotive USATC ep IIc-IIIa si nu numai...
Locomotivele vin cu sunet de la ESU, cele cu aburi au si fum dinamic pe la cos si pe la cilindri.
Din experienta personala ( am luat un pogon de vagoane TP si o loko Mikado 141), vagoanele sunt extrem de binie detaliate, cu detalii aplicate si vopsite, timoneria / manere din metal, tampoane cu arc, tampografie pe tampoane etc...

Pentru un colectionar de material USATC este un "must have " materialul rulant de la REE !

La locomotiva 141 Mikado ( si in genere la altele de la ei ), am observat ca ventilatorul de la generatorul de fum nu se aude atat de " protrusive" ca la cel de la Roco.
Pana si MTH-ul meu Triplex de acum 15 ani are un ventilator mai silentios decat loko Roco 70191, si e doar un exemplu, ca si BR85 sau BR95 tot asa au ventilatorul :-)) ... )... dara asta e alta poveste, pentru un alt post...

Locomotivele REE vin ultra detaliate, tampoane cu arc, tampografie foare binie realizata, elementele din marchiza vopsite ( loko aburi ), omuleti ca si accesorii de montat ( suspectez ca sunt 3D printed )...ce sa mai, cum ar spune englezul : " REE locos comes with the full trimmings !" :)
Locomotivele electrice vin cu pantograf functional, cele diesel vin cu fum dinamic.

O nota aparte o constituie investitia in material francez de cale ingusta ( automotoarele Billard ) cu interioare " see thru" si cu motorizarea in podea.
Pentru a vedea acest conținut avem nevoie de acceptul tău pentru a seta cookie-uri terțe.
Pentru mai multe informații detaliate, vezi pagina noastră cookie-uri.

[img=https://www.youtube.com/watch?v=diTZ3VDLnX4]View: https://www.youtube.com/watch?v=diTZ3VDLnX4[/img]

Enjoy,
Marius.

• Like
Reacții: Radu161
Ceau,
Eu am folosit ceva markere de weathering de la Woodland Scenics, is ok, dar...
Daca nu le folosesti definitiv de prima data sau in cateva zile, tendinta este sa se usuce dupa desfacere.
Marius.
Eu la am de 8 ani si inca sant bune. Ma refer la set-ul de 3 bucati pentru sine si traverse. Alea de le-am postat le vad rostul la cladiri. Geamuri, usi,detalii mici. Numai sa nu fie lucioase.

• Like
Reacții: sesamcave
Ceau,
Un producator de trenulete H0 din Germania de care nu auzisem pana acum cateva saptamani : Real Modell.
Fac locomotive din alama si cladiri pe care alti producatori nu le construiesc.
Preturile sunt pe masura !

Enjoy,
Marius.
Pretul este exact cat trebuie sa fie pentru munca depusa si materialele consumate. Mai bine spus,pt cei care nu stiu sa bata un cui,dar isi permit material sa aiba un hobby scump. De aratat, arata bine.

• Like

Vad ca au si set de 10 varfuri pt ele, in caz de s-a uscat inainte de golire

• Like