Salutare,
Va prezint un fotoreportaj cu ocazia calatoriei mele prin Ungaria, Austria, Elvetia, Germania, Franta si Anglia. Asa cum zice si titlul am folosit un bilet de tren InterRail Global Pass valabil in toata Europa.
In prima zi de valabilitate a biletului trebuia sa ajung pana la Horia la Mulhouse in Franta.
Am luat R Dacia de la Deva pana la Budapesta. Cuseta pana la Budapesta a costat 96 lei.
Biletul nostru timp de zece zile :
La Curtici in asteptarea controlului :
De prin Budapesta Keleti :
Ungaria si Austria nu sunt Romania asa ca viteza e destul de mare,
ne apropiem de Viena:
R.Dacia a avut intarziere si am pierdut Transalpin-ul, asa ca pierdem vremea prin gara pana la urmatorul tren spre Innsbruk.
Cateva modele de la magazinul Memoba expuse in vitrina garii :
Si o garnitura EN Orient-Express de la Amsterdam :
si 101 :
Va prezint un fotoreportaj cu ocazia calatoriei mele prin Ungaria, Austria, Elvetia, Germania, Franta si Anglia. Asa cum zice si titlul am folosit un bilet de tren InterRail Global Pass valabil in toata Europa.
In prima zi de valabilitate a biletului trebuia sa ajung pana la Horia la Mulhouse in Franta.
Am luat R Dacia de la Deva pana la Budapesta. Cuseta pana la Budapesta a costat 96 lei.
Biletul nostru timp de zece zile :
La Curtici in asteptarea controlului :
De prin Budapesta Keleti :
Ungaria si Austria nu sunt Romania asa ca viteza e destul de mare,
ne apropiem de Viena:
R.Dacia a avut intarziere si am pierdut Transalpin-ul, asa ca pierdem vremea prin gara pana la urmatorul tren spre Innsbruk.
Cateva modele de la magazinul Memoba expuse in vitrina garii :
Si o garnitura EN Orient-Express de la Amsterdam :
si 101 :