Da, incerc sa fac cat de mult posibil in limitele bugetului destul de mic pentru tot ce-as vrea eu sa realizez intr-un final. Asta e motivul pentru care avansez destul de lent, ma gandesc sa nu fac compromisuri prea multe fata de ideile mele, prefer sa mai astept si mai ca melcul, asa, poate ajung intr-un final cat mai aproape de ceea ce-mi doresc.
De exemplu, garduletul, trecerile peste sine si peroanele am fost "nevoit" sa le realizez manual si intr-o oarecare masura sunt multumit de ce-ai iesit, desi nu sunt gata 100%, mai am cate ceva de adaugat la ele. La fel va urma si un pod pentru linie dubla lung de 45 cm, am inceput lucrul la el, e vizibil in unele din fotografii (pe gramada de sine din spatele garii)...si vor mai urma si "altele", vom mai discuta pe viitor despre ele.
Pentru rugina am folosit o acrilica italiana de la Idea Decor, nuanta brown 472, aplicata cu o pensula (nu stiu numarul) destul de moale, vopseaua putin diluata cu apa, data in 2 straturi la interval de 2-3 zile.
Acum, in alta ordine de idei, sunt total nehotarat in privinta culorii pietrisului pentru terasament, am luat pietris crem si gri de la Noch si am facut o gramada de combinatii...Inca n-am reusit sa ma decid. Poate ma ajutati cu o parere...