Imperiul Lupului

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

lupul_alb

Well-Known Member
Trenulist
7 Decembrie 2016
1.500
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
OK. Iata-ma in casa noua. M-am mutat.

Aici, intre acesti pereti albi, voi incerca sa-mi ridic lumea mea. Defapt, aici voi posta doar pozele, intrebarile, aventurile si multe altele.

So.... Let's go!

[/b]
 
Azi am fost la magazinul Roco de pe Kogalniceanu. Si nu prea am fost incantat de ce am gasit.

Ma dusesem cu gand sa achizitionez un vagon, cel din poza de mai jos:si ce aflu? CA NU SE MAI FABRICA :(

dar nu numai atat. site-ul magazinului nu e innoit din iunie 2005, asa ca degeaba ma holbez pe el, ca nimic de acolo nu mai e valabil. Cand va fi upgradat? Cica iarna aceasta. Insa ramane doar un semn de intrebare.

Ca vesti bune. Am gasit langa mine polistiren la 18 mii placa. La doua statii de tramvai am un Mr. Bricolage, acolo am gasit si placajul necesar. Nu pare a fi scump, insa, desi e doar la doua statii de tramvai ( 10 minute pe jos ) tot imi trebuie o masina sa-l transport ( Doua bucati de 1m pe 1,25m ). Ramane sa scotocesc prin colectia de prieteni care ar putea sa ma ajute in acest sens, desi rezultatul intrevazut nu prea e incurajator, dar speranta nu moare niciodata.

va salut cu drag
 
Sal,ce ti-am spus eu in legatura cu magazinul Roco :?: asa ca orienteaza-te in alta parte :lol: vezi si tu,succese :D
 
gasesc la Rally tot ce-mi trebuie. e om serios si are si site-ul upgradat mereu. ce vezi aceea si gasesti, ba chiar mai mult.
 
Sa stii ca suntem oameni seriosi cind spunem ceva ,eu unul am fost la acel magazin pregatit sa iau mai multe lucruri dar cind vad asa ceva ,atita nepasare mai ales ca am vorbit cu patronul si conditii de a comanda foarte ambigue cu avans de nustiu cit ,vezi pretul pe saitul www ROCO.CC ,mai pui 10-15-%si cam asta este pretul dupa aceeia sa astepti vreo 1-2 luni pina fac ei importul etc...bla ,bla .bla deci sunt praf ca si magazin,sait etc deci daca vrei ceva roco intra pe http://trenulete.inext.ro/vezi ce te aranjeaza de acolo si iti iei ,andrei este baiat de treaba :D
 
another day


azi am facut o mica investitie pentru viitoarea diorama. poze un pic mai tarziu.
cu siguranta trebuie sa notez undeva tot ce am investit pana acum si ce voi mai investi, ca sa vad la sfarsitul drumului cat m-a dus acest vis.
oricat m-ar duce, nu voi regreta.

ideile continua sa tot apara si planul initial se tot modifica, dar mai multe in viitor.
 
si iata investitia de aziplaci de polistiren pe care am montat sinele temporar, ca o privire a viitoruluidupa aceasta isprava, am invartit butonul si trenul a inceput sa alerge pe sine. zgomotul locomotivei a devenit mai placut la ureche, in schimb vagoanele suierau de parca ar fi trecut o furtuna pe sine, nu un tren. problema se va remedia abia cand voi pune intre sine si poliesten o fasie de mocheta si terasamentul acela frumos de la Rally.
 
Te-ai gandit sa faci un cadru din lemn pe care sa stea polistirenul? Nu ar permite sa se deplaseze placile si le confera o oarecare rezistenta :wink:
 
Desigur ca placile de polistiren vor sta pe un cadru de lemn inaltat la 1 - 2 m de podea. Si desigur ca multe lucruri utile gasesc scotocind pe topicurile celorlalti de unde ma influentez si-mi vin tot felul de idei.
 
Defapt, am gresit. Nu va fi inaltat mai sus de un metru. Ca doi metri ar insemna sa ma sui pe scaun ca sa ma pot bucura de privelistea dioramei mele. :D
 
LDH a spus:
Nu e nevoie sa te sui pe scaun

Montezi o oglinda pe tavan...se poarta :twisted:

HAHAHA :lol:
LDH ai fost tare dar poate Lupul are 2 metri si ceva si nu mai are nevoie de oglinda