@sprite :Ce sa ne mai "invartim",da-i viteza prietene, continua ce ai inceput, in virtutea ideii ca ai investit deja efort in materializarea ideii.Eu personal,dupa ce am studiat si detaliile video,as pune la tronsonul opus macazelor, un pod dublu cu traverse frumoase,sa se vada clar materialul ruland pe acolo.As cumpara de la Rally ,avea un model la vanzare, sau l-as confectiona singur, cand as avea ..nervi..
Dupa aceea ,pentru ca dimensiunea nu-mi permite sa "urc "garnitura nicicum la inaltime, as pune picioare minuscule sub pod,asa,ca niste 2-3 banuti de 1 ban sau 5 bani de alama,unul peste celalalt,ridicand deci totul cu 3-4 mm.
Dedesubt[aici incepe frumusetea,] as pune o bucata de plastic de coperta de mapa transparenta d-aia de pus coala de hartie in ea, as decupa curb ca un rausor la latimea podului sau cum vrei si as baga in ea ceva hartie decupata albastra sau alta nuanta.
Dupa aia as lumina cu un bec de bricheta da doi bani de jos toata "combinatia."Sa vezi efect, pe inaltime mica, in cazul tau de dimensionare...
E o parere sugestie,enjoy.....