Gari CFR tip MAV

Bun asa. Eu nu m-am gandit la acest lucru. Cred ca am aruncat tot.

Expoziția "CU TRENUL PRINTRE CĂRȚI". Trenuri prin Ilva Mică.

Pentru a vedea acest conținut avem nevoie de acceptul tău pentru a seta cookie-uri terțe.
Pentru mai multe informații detaliate, vezi pagina noastră cookie-uri.

• Like
Reacții: AdyAero
am gasit un articol in ziar cu citeva poze foarte interesante despre gari

• Like
Reacții: cosmin78
am gasit un articol in ziar...
Clădiri care vor avea soarta turnului de apă de la Arad. Ce mă revoltă este faptul că in România nu există conceptul de patrimoniu, de clădire istorică, de prezervare. Nu la nivel colectiv. În schimb, dacă era vreo biserică veche in risc de demolare, săreau toți "creștinii" , facându-și cruci largi din creștet până-n pământ.
Acum este prea târziu, proiectul de reabilitare al liniei nu prevede salvarea clădirilor și mă îndoiesc să miște cineva vreun deget, amenințarea pierderii fondurilor PNRR find reală.
Fiți pe fază și salvați documentele ce pot salvate înainte de demolare, din aceste clădiri.

Nu putem salva nimic. Ceferistii in linii mari sint niste cretini si care nu sint cretini le este teama de cei cretini.
Eu am renuntat de multa vreme sa mai incerc sa cer o carte veche,, o lampa sau o tablita.
Se prevaleaza de niste aberatii si inchipuiri. Apoi cînd se demoleaza totul si ramin fara loc de munca , injura.

A trecut trenul Golden Eagle Expres pe aici. Am sunat repede un IDM sa imi spuna exact cînd sa pot merge in gara sa-l pozez. aaaaaaaaa sa vezi , sa sun, sa ma fut, sa vad cînd circula, cînd pelaca, I-am zis ca nu mai vreau si tot el. ba, Dane dar de ce te superi? nu ma supar dar nu vreu sa te mai incurc.

ba m-am luat de la lucru m-am dus in oras in gara si am ajuns exact in momentul cind trenul pleca.

Am cerut la unu sa ma lase sa aleg prin hirtogaraiele lor pe acolo unde se cacă cîinii. A aaa sa vezi sa dregi. Au venit boschetarii, au spart usa au dormit o vreme pe acolo, au plecat cu usa cu tot, au devastat. Sa-si bage in cur hîrtiile din care nu m-au lasat sa aleg dac ar fi fost livrete sau ceva.