Garajul meu 1/87

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Un model reusit de la Brekina.
Tatra 813 8x8 Kolos cod 71930. Un model la care am visat mult pana sa il scoata Brekina. Si astazi tin minte unde si cand am vazut prima data acest camion. Mai tin minte cat de impresionat am fost de marimea lui, de cele 8 roti mari si blocurile de beton care erau pozitionate in bena imediat dua cabina. Cand am vazut prima data camionul era fara trailer. Abia dupa o perioada am vazut camioanele plus platformele pentru piesele agabaritice de la CUG Iasi. Acest model de la Brekina o sa primeasca un numar de inmatriculare de Iasi si o placa cu GABARIT DEPASIT. As vrea sa mai iau cateva modele ca sa le fac cum erau cele de la CUG / FORTUS Iasi. Atasez si o poza istorica cu o Tatra in curte la FORTUS SA. Astazi nu mai exista FORTUS ,acum in aceast loc este Selgros Iasi. Cand mergeam la liceu vedeam tot timpul camioanele in locatia respectiva. Aceste camioane au fost si la armata. Pe langa placile cu gabarit mai trebuie cocardele cu tricilorul pe portiere.


Garajul remorchere

105664maxim.jpg
 
Semiremorci frigorifice Blumhardt. Au fost revopsite si au primit inscriptii romanesti in 4 variante. Fiecare semiremorca si cap tractor cu numere de inmatriculare autentice si cu placute de TIR si R.
Doar capul tractor Henschel este revopsit, cele 3 Mercedes-Benz au ramas in culoarea de fabrica.Modele de baza de la Brekina.