am continuat cu halta mea. sper ca sunt pe drumul cel bun - drumul machetistului... am pus peronul. l-am vopsit cu un amestec de alb si negru, amestec facut pe o placheta de plastic. am folosit acuarele. mi se par mai usor de folosit. nu folosesc apa ci direct amestecul de culori. cind e foarte gros si nu sunt multumit, pun o singura picatura de apa, atit cit se ia pe un deget usor inmuiat.
dupa instalarea peronului am facut probe cu cea mai importanta parte a materialului meu rulant. asta ca sa vad daca am ales dimensiunile corecte si peronul nu jeneaza trenul. cu aceasta ocazie am observat ca la instalare, peronul s-a miscat si acum atingea unele locomotive (mai ales tenderele) astfel incit a trebuit sa raschetez putin din el (cam 1 mm la unul din capete).
am realizat si parcarea care se va gasi in partea dreapta a garii. nu e prea mare dar pentru o halta zic eu ca e suficienta. am folosit cartonul imprimat tip piatra cubica, achizitionat de la Rally.
de asemenea asa cum vedeti din imagini, am realizat un drum de pamint pentru masini agricole si carute. aceste elemente descrise pina acum nu sunt definitivate. mai ales drumul urmeaza sa il mai transform astfel incit sa capete forma si culoarea dorite de mine...
observati ca pentru urcarea pe peronul dintre sine a oamenilor si a - sa zicem - motostivuitorului, am realizat doua rampe. sper ca am reusit sa dau o forma cit mai realista acestor rampe si amenajarii peronului unei halte in general. in curind o sa ma apuc de cladirea garii si atunci halta mea va incepe sa capete o forma mai clara.