salutare prieteni. a sosit timpul sa ma apuc si eu de treaba. asa cum am mai spus eu voi face un traseu, cel mai probabil cu 3 gari, traseu demontabil ce se va intinde in doua camere. am inceput de curind lucrul la prima gara. va fi o gara mica cu maxim 4 linii. este gara de la mijlocul traseului. incep cu ea deoarece e mai simpla si cu toate ca nu e prima gara pe care o fac de cind sunt machetist, e prima gara pe care vreau sa o si termin pe 16,5 mm. acum 5 ani am facut o gara cu 5 linii pentru 12 mm iar inainte de ea am avut niste incercari zic eu bune de a realiza o gara cu 4 linii pe 16,5 mm.
am inceput cu placa pe care voi lucra. cred ca este o placa OSB de 8 mm.
marimea placii este de 30 cm pe 186 cm.
apoi am intarit aceasta placa cu un mic cadru de lemn. stinghiile le-am cumparat din PRACTICAR. le-am taiat la lungimea de 185 cm. cele scurte sunt de 17,4 cm. rezultatul e destul de bun. sunt multumit. acum structura asigura o buna rigiditate.
am inceput cu placa pe care voi lucra. cred ca este o placa OSB de 8 mm.
marimea placii este de 30 cm pe 186 cm.
You do not have permission to view link please
Autentificare or Înregistrare
apoi am intarit aceasta placa cu un mic cadru de lemn. stinghiile le-am cumparat din PRACTICAR. le-am taiat la lungimea de 185 cm. cele scurte sunt de 17,4 cm. rezultatul e destul de bun. sunt multumit. acum structura asigura o buna rigiditate.