salutare prieteni. a sosit timpul sa ma apuc si eu de treaba. asa cum am mai spus eu voi face un traseu, cel mai probabil cu 3 gari, traseu demontabil ce se va intinde in doua camere. am inceput de curind lucrul la prima gara. va fi o gara mica cu maxim 4 linii. este gara de la mijlocul traseului. incep cu ea deoarece e mai simpla si cu toate ca nu e prima gara pe care o fac de cind sunt machetist, e prima gara pe care vreau sa o si termin pe 16,5 mm. acum 5 ani am facut o gara cu 5 linii pentru 12 mm iar inainte de ea am avut niste incercari zic eu bune de a realiza o gara cu 4 linii pe 16,5 mm.
am inceput cu placa pe care voi lucra. cred ca este o placa OSB de 8 mm.
marimea placii este de 30 cm pe 186 cm.
apoi am intarit aceasta placa cu un mic cadru de lemn. stinghiile le-am cumparat din PRACTICAR. le-am taiat la lungimea de 185 cm. cele scurte sunt de 17,4 cm. rezultatul e destul de bun. sunt multumit. acum structura asigura o buna rigiditate.
am inceput cu placa pe care voi lucra. cred ca este o placa OSB de 8 mm.
marimea placii este de 30 cm pe 186 cm.
apoi am intarit aceasta placa cu un mic cadru de lemn. stinghiile le-am cumparat din PRACTICAR. le-am taiat la lungimea de 185 cm. cele scurte sunt de 17,4 cm. rezultatul e destul de bun. sunt multumit. acum structura asigura o buna rigiditate.