Expozitie de Modelism Feroviar la BRASOV, editia a II-a

propunere,propunere,propunere

Ce zicti sa ii dam o mana de ajutor lui Bogdan si sa punem cate un afis in toate garile din tara astfel in cat sa afle tot romanul pasionat sau nu de modelism feroviar.Maine cu ajutorul fratelui meu Barladul va fi impanzit de acest afis.

Salutari

Nu stiu daca in gari gasim publicul tinta.
Din ceea ce am remarcat ideal ar fi sa se afiseze la facultati si in particulat la cele tehnice.
Pe urma ar merge bine in autobuze. Oricum nici in gari nu e rau.

Probabil ca cele mai bune sanse de a prinde pasionati ar fi sa punem afisul peste placutele cu "zona de siguranta feroviara" :-D

Lasand gluma la o parte, eu ma gandesc la Gara Cluj, unde s-ar putea pune afisul fara ca cineva sa se lege de el. Cred ca situatia se repeta cam peste tot.

Salutare
Super ideea cu afisul , daca puteti sa-l luati (ce am postat eu pe forum in pagina 4 si sa-l printati chiar asa cum e el si alb negru e ok ) ar fi super pana fac rost de el in format digital de la Reduta sa-l pun pe forum .

Ideea este de aface cunoscut acest hobby,si astfel de manifestari.Pe urma va veni si publicul tinta caci sincer nu prea se stie in Romania de asa ceva(parerea mea).Dar sunt multe persoane care au lucrat la C.F.R.si din nostalgie merg in gara sa reavada trenurile,persoane care inca mai lucreaza in acest domeniu sau pur si simplu "Gura Casca" :-D care vor sa iasa un week-end din casa sa vada ceva diferit.

Salutari

Pun si aici anuntul ca sa stie toata lumea care vrea cazare 1,2 zile sau brusc s-au inmultit :-D
http://www.best-accommodation.ro/
Eu prin ei am mai rezolvat cazarea pentru diferiti prieteni .
Sunt ok ca si pret , cazarile sunt ori camere la diferite pensiuni , garsoniere , ap 2 camere in functie de cum stabilesti cu ei .

Bafta
PS. Nu o lasati de pe o zi pe alta pentru ca deja in Poiana Brasov se schiaza iar turistii nu stau pe ganduri :roll:

Cei care au modele de expus in vitrine si nu au posibilitatea de a venii cu vitrinele proprii (repet nu o sa expunem acelasi model de n ori ci o singura data ) sa aduca si sine de preferat drepte pentru a le pune sub modele (arata mult mai profi decat sa stea cu rotile direct pe sticla) .

INFO
Sa nu va duca in eroare data de pe afis , este pusa intentionat asa (28 Noiembrie, Vineri ),anul trecut in prima zi nu prea s-a inghesuit lumea , din a doua zi a venit puhoiul .
Noi pe 28 cat e ziua de lunga o sa aranjam iar pe 29 (Sambata ) la ora 11 va avea loc vernisajul si deschiderea oficiala .
Expozitia se inchide pe 01. 12 , la ora care o s-o stabilim toti acolo .

Spor la ambalat si impachetat :grin:

INFO
O rugaminte mare la cei ce vin si expun modele sa ajunga la Brasov pana in ora 13 - 14 pentru a avea timp sa asezam sala , dupa ce se monteaza dioramele si vitrinele o sa fie greu sa se mai faca modificari pentru a introduce noi vitrine,standuri,etc etc .
Cei care vin cu diorame ar fi bine sa aiba si un prelungitor cu triplu (in incapere sunt cateva prize dar sa nu ne batem pe ele)

afismachetefer2008vm6.jpg

Afisul in format digital

transmisie in direct

http://www.mogulus.com/lokomotiv

Salut,

cateva poze facute azi in mare graba, toata lumea a muncit, nu prea a fost timp de poze.

Dimineata, diorama X a ajuns cu bine la centrul Reduta, dupa ce a calatorit de la Alba Iulia la Brasov.

Dam o tura prin sala expozitiei, agitatie, multe de facut.

Cateva ore mai tarziu diorama X este "up and runing".

A sosit si diorama gigant de la Bucuresti.

Mai dam o tura prin sala

Mai multe maine (azi).

Cu ocazia expozitiei , organizatorii pregatesc o mare supriza. Este vorba de un vagon CFR produs de ACME in exclusivitata pentru Amintiri Feroviare. Poze si detalii mai incolo.

Fara anunturi si tam-tam-uri pompoase, fara gargara sau lansari mondiale, uite ca la Brasov a avut loc marea surpriza, 3 vagoane CFR produse de ACME in colaborare cu Minitechnik si Amintiri Feroviare:

- vagon clasa 2 Ava200
- vagon de dormit tip MU
- vagon dinamometric breda.

Iata si pozele:

Nu ai ce comenta despre modul cum sunt facute, jos palaria.

Niste preturi, daca se poate ?

Set 2 AVA 200( 2 inmatriculari diferite) - 90 euro
Vagon dormit MU- 47 euro
Vagon dinnamometric-47 euro

poze noi mai tarziu

perioada de lansare luna Ianuarie

Trebuie sa fac niste corecturi,

vagoanele Ava200 sunt produse de "amintiri feroviare".

Doar celelate 2 modele sunt produse in colaborare cu ACME.

Mapa de prezentare:

http://forum.lokomotiv.ro/aux/poze/AFModels-NEW1.pdf