E 251 DR - Rivarossi

amiel

Active Member
Trenulist
24 Decembrie 2016
143
83
Bucuresti
Rivarossi HR2548
Rivarossi-HR2548-Elektrolokomotive-E251-002-DR-rote-Messelackierung.jpg Rivarossi-HR2548-Elektrolokomotive-E251-002-DR-rote-Messelackierung-_57.jpg

Modelul este realizat excelent. Varianta de vopsire este cea cu care a fost prezentata locomotiva la Targul de la Leipzig in 1965. image.jpg ,foarte atractiva dupa gusturile mele.
Am cautat destul de mult acest model si l-am gasit pe un site specializat in.... modele auto din Germania . A costat 239 Euro cu transport.
Pachetul a sosit pe 18.02, dar o sa mai stea pe la Posta Romana probabil ( si sper) , pana luni 22.02, ca... "asa-i in tenis".
Mai multe detalii despre model vor fi prezentate in "Colectia M.I." alaturi de E 11 si alte DDR-isme.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[img=https://www.youtube.com/watch?v=bZc_jklMZII]View: https://www.youtube.com/watch?v=bZc_jklMZII[/img]

Ultima editare:
O locomotiva asemanatoare, cu inscriptiile Versuchslok 2, DDR, a fost in probe pe linia Brasov - Predeal, alaturi de cele doua locomotive ASEA din Suedia, de locomotiva Skoda Cehoslovaca si de cele doua locomotive BB 12.000 si BB 12.100 de la SNCF. Probele s-au efectuat in vederea stabilirii tipului de locomotiva pentru care urma sa se cumpere licentele de fabricatie in Romania.

O locomotiva asemanatoare, cu inscriptiile Versuchslok 2, DDR, a fost in probe pe linia Brasov - Predeal, alaturi de cele doua locomotive ASEA din Suedia, de locomotiva Skoda Cehoslovaca si de cele doua locomotive BB 12.000 si BB 12.100 de la SNCF. Probele s-au efectuat in vederea stabilirii tipului de locomotiva pentru care urma sa se cumpere licentele de fabricatie in Romania.
ENCICLOPEDIE. Asta esti.

• Like
Reacții: mpursu
"E 251 008"
__.04.2006​
Überführung von Regensburg Hafen nach Timisoara [mit dem Schiff nach Rumänien]
__.08.2006​
an LSD - Logistic Services Danubius S.r.l., Timisoara "171 008-6"
__.__.201x​
=> DB Schenker Rail Bulgaria EOOD, Pirdop "171 008-6"
__.__.2011​
++ [Pirdop / Bulgarien]

Din curiozitate, am aflat ceva despre Targul din Leipzig. 1965 a fost un an deosebit. Se implinisera 800 de ani de la prima atestare a targului, 1165 - 1965. Fabulos.

156fd0b8f67794.jpg

• Like
Reacții: mpursu