Pai cam asa spuneam si eu la inceputul topicului.....dar nu prea m-a crezut nimeni.....cristi_m a spus:Se spulbera repede astfel de intentii pentru ca la inceput multi isi inchipuie ca a face o diorama e floare la ureche...ce mare lucru niste linii acolo intinse peste un relief cu iarba, !! La fel gandeam si eu...de abia cand m-am apucat de lucrul efectiv am vazut cat de mult este de "bibilit " pe fiecare centimetru!
A te apuca de o diorama chiar si de marime medie implica bugete foarte mari atat de bani cat si de timp...materialele nu se aranjeaza singure pe diorama de vis...au obiceiul prost sa stea cuminti prin cutii...am constatat cu regrettrebuie sa-ti poti permite luxul de a lucra zilnic la dioarama cateva ore daca vrei ca lucrarea sa nu se intinda pe ani de zile (eu vorbesc...care m-am apucat din 2005
)
cristi_m a spus:A te apuca de o diorama chiar si de marime medie implica bugete foarte mari atat de bani cat si de timp...
LDH a spus:Ce inseamna buget mare?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.