In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei.
Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Misto ideea de motor de macaz facut din motor de unitate de cd. Am tot desfacut de astea in cautare de idei de montaj, dar uite ca ideea de a pastra tot mecanismul de cd lift (ca parca asta e) nu mi-a trecut prin minte...
Va salut!
Eu apreciez ceea ce faceti si imi place initiativa voastra de a construi cat mai multe cladiri (home made).Imi plac blocurile construite de voi si astept sa le vad finalizate si cu lumini in interior.Cartierele de blocuri inseamna si multa populatie in zona!Va urez succes!
De la inceputul lunii februarie am intrat in Palas Mall.
Diorama noastra a fost expusa in sala de evenimente de la parterul centrului comercial si lucram la aceasta in varianta "live", in cursul saptamanii, iar in week-end "invartim" materialul rulant.
Numarul de vizitatori creste in fiecare week-end. Dorim sa organizam si ceva cursuri pentru cei mici dar, se pare, ca interesul pentru modelism este scazut.
Dar sa vedem cum arata diorama noastra la inceputul lunii:
Zona de lucru, cu Tudor si Diana:
Diorama este protejata cu stiplex de 30 cm:
Lucrarile inainteaza in zona de deal.
Week-end-ul trecut: Orient Expres, EA, LDH, Taurus.
Multumiri lui Florin Vornicu si Eduard Troia!!!
2. Digi24 Iasi
Lume în miniatură creată de 7 tineri ieşeni, pasionaţi de modelism feroviar.
http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Iasi/Stiri/Lume+in+miniatura+creata+de+7+tineri+ieseni+pasionati+de+modelis
Recrutat în Iaşi (26 februarie 2014) - Creatorul de lumi în miniatură.
(Nu am cerut eu titlul asta maret! )
http://www.digi24.ro/Emisiuni/Regional/Digi24+Iasi/Recrutat+in+Iasi/Recrutat+in+Iasi+26+februarie+2014+-+Creatorul+de+lumi+in+miniat