Diorama clubului

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Luni am facut putina curatenie pe diorama.
In jur de 93% din traseu este gata. Mai ramane de finalizat al doilea modul de intoarcere, pe care vor fi amplasate placa turnanta si remiza, lucrari realizate de Edy (peace).
Monstrul din gara!!! :evil: :evil: :evil:


Modulul de intoarcere.


ITB "la strada".
 
Forte noi,cu avant pentru patrie :D
Am realizat o buna conexiune intre module ca sa nu avem portiuni de linie nealimentat si am facut un scurt test cu o locomotiva si Adi s-a ocupat de al nostru munte "imbradindul":

Cabanuta (buda) din padure:

 
Foarte frumos.
Am si eu o intrebare, ce materiale s-au foosit pentru podul rulat. Eu vreau sa fac niste modele de poduri... dar nu am idee inca ce materiale sa folosesc, atat pentru baza podului cit si pentru barele de pe margine.

Multumesc.
 
Am o rugaminte daca se poate si nu e secret.... Ma intereseasa ce dimensiuni are podul pe latime, ce distanta ramane (la scara) de o parte si de alta a liniei si care este latimea liniei, adica latimea traversei. da, stiu, ultima parte as putea rezolva-o luand o bucata de linie si pus rigla pe ea... din pacate nu reusesc sa-mi gasesc sacul de linii... :(