Am si eu o mica problema. Acum cateva zile am avut ocazia de a demonta diorama pentru a pune parchetul la parter in casa in locul in care era aceasta .Am profitat de ocazie , diorama fiind la nivelul solului pentru curata sinele bine de tot cu o carpa si cu alcool . ce a iesit de pe ele cred ca va puteti imagina. problema e ca desi leam curata f atent , locomotivele, digitale fiind ,merg ca dracu, de parca ar avea intreruperi pe traseu sau cva de genu, Cel putin am o locomotiva , un Br 218 de la roco dintrun startset digital cu vagoane intercity care ma scoate din minti , imi face tot felul de probleme( merge sacadat , se opreste ) . Am curatat si rotile locomotivelor, merg cva mai bine dar toto asa , sacadat si au momente mai ales la trecerile peste un macaz in care se opresc. Nush ce sa mai fac. Ma gandeam sa sterg sina cu o hartie abraziva foarte fina dsar nustiu dak se strica sau nu. aveti idee ce as putea face , cum as putea sa sterg sinele in asa fel incat sa mearga oke locomotive. Tin minte ca la inceput puteasm rula locomotivele , la viteza f mica pe intreg traseul si nu aveau nici un fel de probleme. Merci