Inclin sa cred ca asta e problema. Flaconul original era jumate, daca a curs in cutie, nu am habar, pe carton, carti, manual, nu am vazut nimic. Daca a avut lichid in ea, nu stiu. Eu am primit, testat, apoi in vitrina pe roti. Atunci mergea, acum ultima data nu a vrut deloc. Zincul era atacat sub capacul care tine melcul de antrenare, rotile de plastic pe care calca melcul si pinionul care antreneaza trenul de pinioane la cele 3 boghie era blocat complet. Cand am scos melcul, trebuia sa mearga lejer, ca si celalalt boghiu. Suruburile tin cele doua carcase ale axelor si pinioanelor aferente. Le-am desfacut, dar toate piesele sant press fit si lipit. Nu am riscat sa rup detalii pe care nu le pot repara sau lipi. Am curatat zonele cat am putut pana s-au deblocat. Pare Zinc Pest, aliajul s-a macinat unde a intrat sub vopsea lichid sau ce o fi. Pana acum, nu am experimentat probleme cu aliaj, probabil faptul ca nu am locomotive Bachman la N. Ramane de vazut daca se repeta episodul si o sa se macine tot. Daca a fost ghinionul meu, ok, daca apare si la altele in timp, pacat de banii dati. E loco scumpa, am spus ca merita la ce face. O sa caut alt brand de lichid de fum si ramane cu semnul intrebarii. Deocamdata a mers fara probleme pe un oval, mai mult de jumatate de ora ambele sensuri, diferite trepte de viteza.