Colectia auto Santa Fe

SantaFeFan a spus:
Salut,
Iata inca ceva la scara 1:43.....

Servus Rudi,

Ori poza nu este bine facuta ori GT 40-ul nu este in scara sau proportiile intre componente sunt aiurea. Rotile mi se par prea mari, vorbesc de balonul anvelopei, masina prea scurta, geamul lateral pozitionat prea sus.

Cred ca a doua varianta este corecta.

Poate ma contrazici cu alte poze :grin:

Servus Dorel...se vede ca privesti cu ochi atenti...
Si eu m-am speriat ceva cand am vazut in poaza rotile asa balonate... :-D in realitate nu se vede asa extrem. Cu geamul ai dreptate .Dar in filmul respectiv cu agentul 007 s-a folosit o replika a unui GT40.....deci copia originalului nu a fost 100%......din pacate.

Salut ,
Azi,la o bursa locala am gasit (printre altele.....) si aceasta bijuterie la 1:87 ....

Asa este Dorel ,Porsche 917 este cea mai grozava masina sport ....chiar dupa atatia ani mai este total fascinanta.....
iata si restul de masini de la bursa de azi :

LDH a spus:
Oare treci de la trenuri la auto?

:-D :-D :-D fara grija Dorel.....azi am fost la o bursa aici in Dachau ,dar material rulant american :NIMIC !!! :grin: asa ca m-am multumit cu ceva mai putin .....iata inca ceva :

Poate nu stiu multi treaba asta (Horia ....???) dar sunt un fan Mercedes 190E.... :grin:

din pacate exista prea multe masini fantastice care au fiecare farmecul lor.... :roll:

Salut ,
Iata doua bucati la 1:43.....Opel GT si cel albastru Opel Kapitän ......

Salut ,
Iata si o motocicleta Harley Davidson FLH Electra Glide 1970....

Salut ,
Iata ceva modele la HO :Dodge Meadowbrook (negru) ,Chevrolet Impala (albastru) si un camion International Harvester ExpressVan....

Salut ,
Intre timp au mai intrat in colectie ceva modele la 1:43.....
Ferrari 330 P4