Cu tot respectul, ati inteles gresit. Ma asteptam la o interventie ferma din partea cunoscatorilor si a celor care au observat mai multe ca mine. Motivul pentru care am utilizat expresia "Dezvolta. Stiu ca poti !" are la baza incercarea de a incuraja scrierea la subiect si se adreseaza nu numai lui Catalin. Aroganta ? Nici vorba. Nu sunt genul.
Electricul , frumos este dar nu este corect in totalitate. Mai sunt mici detalii de adaugat , mai sunt elemente care lipsesc. M-am orientat dupa planuri ale unor gari similare HEV si se poate observa ca pe laturile din dreptul chioscurilor exista o fereastra si o usa . Catalin mi-a sugerat acest lucru, m-am conformat si m-am documentat mai mult pana am gasit si poze care confirma prezenta celor doua elemente.
Acuma una din solutiile propuse de Catalin ar fi fost sa adaug chioscurile laterale si sa maschez practic locurile unde ar trebui sa fie construite aceste doua elemente. Cea mai mare problema ar fi ca nu vreau sa mai intervin asupra acestei cladiri deoarece nu sunt sigur ca voi reusi sa fac taieturile corecte.