Cladirea statiei Buzias

sogard_2003

Well-Known Member
Trenulist
19 Ianuarie 2016
3.612
8
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Catalin, momentan va incerca unul din beneficiari sa ia legatura cu domnul Ivanescu . Eu am cartea dansului dar nu am gasit nimic relevant din pacate.

Remiza ma intereseaza cel mai mult , dar si planul liniilor este interesant de studiat daca a intervenit vreo modificare la numarul de linii, lungimea statiei , etc.

Flavius , ma bucur ca iti place .
 

catalin

Well-Known Member
24 Aprilie 2007
2.885
86
Bucuresti
YAHOO
[email protected]
LOCATION
Bucuresti
Pai daca te intereseaza cu adevarat subiectul contacteaza-l tu. Daca...ca de pe forumurile din Romania sunt convins ca o sa primesti la ajutor de nu o sa-l poti duce. Sunt 100% sigur ca te va ajuta daca are ceva in acest sens, crede-ma.

In 2005 cand am scris cate ceva despre Linia Vinului nu aveam nici 30% material cat am acum despre. Aparitia sitului ( in cazul mentionat anterior a cartii) naste gesturi de ajutor de unde nu te astepti. E posibil ca Nostalgiile feroviare sa-l fi ajutat pe autor sa-si imbunatateasca informatiile inclusiv cu ce te intereseaza.

Apoi, stiu din experienta, ca pasiunea pentru un loc/gara nu inceteaza niciodata indiferent cate palme pe ceafa primesti, de imbarbatare evident si nu tot ce strangi poti pune intr-o carte.

Evident ca structura de linii si lungimea lor au variat in timp. Nu stiu statie din Regat in care acest lucru sa nu se fi intamplat si nu cred ca peste munti era altfel. Era sigur asa, glumesc.