Dupa cum am fost "obisnuiti"...domnul Hocevar, in fiecare an organizeaza, pentru doritori, excursii cu mocanita. Poate unii dintre voi nu ati ajuns la Brad si tocmai in aceasta idee m-am gandit sa va prezint micutza mea excursie cu trenuletul de la Brad la Criscior si cateva fotografii mai inedite cu podul, trenul si nu in ultimul rand..mos Niculae.
Am ramas surpins, dupa o discutie, cu "conductorul", ca mocanita are din ce in ce mai multi fani, si din ce in ce mai multi parinti si copii au venit sa faca o calatorie cu trenul. Totodata am observat ca in remiza de la Criscior si-a facut loc inca o locomotiva cu aburi 764 434, poate stiti voi mai multe despre ea si despre viitorul ei.
Nu in ultimul rand vreau sa va spun ca toate vagoanele erau recent renovate
Am ramas surpins, dupa o discutie, cu "conductorul", ca mocanita are din ce in ce mai multi fani, si din ce in ce mai multi parinti si copii au venit sa faca o calatorie cu trenul. Totodata am observat ca in remiza de la Criscior si-a facut loc inca o locomotiva cu aburi 764 434, poate stiti voi mai multe despre ea si despre viitorul ei.
Nu in ultimul rand vreau sa va spun ca toate vagoanele erau recent renovate