Stimati trenulisti,
Observ cu oroare tendinta de a da o nota de aprozar la aproape orice.
Si cind cineva doreste sa faca putina curatenie sau sa inchida aprozarul pentru ca pute,apare o gasca ce racneste"Jos cenzura!"!
De ce nu "Jos Iliescu" sau "Nu bom-be-lor bac-te-ri-o-lo-gi-ce"!! asa ca pe vremuri?
Daca va uitati putin peste regulamentul acestui forum veti observa ca :
. "Discutiile care nu au o minima legatura cu acest domeniu, pot fi permise in masura in care sunt acceptate de moderatori si administratori. Moderatorii/administratorii au dreptul de a inchide sau de a sterge discutiile fara legaturi cu acest hobby sau alte subiecte acceptate fara a da (in mod necesar) explicatii in cazul in care discutia respectiva nu aduce un plus de valoare forumului/site-ului"
Eu nu stiu cita valoare au adus cam 90 la suta din ce s-a scris in subiectul cu DA-ul.
Si in plus,v-as ruga ca inainte de a mai posta informatii de pe site-ul Ministerului de finante sa mergeti la un contabil care sa va explice ce inseamna acei indicatori si apoi sa emiteti judecati.Asa ar fi corect.
Eu va spun doar opinia mea personala-strict personala,nu vorbesc in numele nimanui.
Ca unul care am investit financiar si moral in acest forum,nu imi pica bine afirmatii gratuite de genul "Jos cenzura".
Vreau doar sa va precizez ca scopul infiintarii acestui forum a fost de a aduce comunitatea de pasionati feroviari-atit de farimitata si firava-la un loc si a contribui fiecare cu ce poate la cresterea valorii noastre ca modelisti si ca oameni.
Nu ne pozitionam imptriva nimanui,am mai spus acest lucru.Mai ales cind altii nu au dreptul la replica.
Nu ne intereseaza circul ieftin,denigrarea cu orice pret,vorbitul de dragul de a vorbi.
Repet,va rog sa studiati regulamentul,altminteri procedind aberant ne vom lovi doar pe noi,ca si comunitate.Pe nimeni altcineva.
Asa ca,opinia mea personala este ca daca doriti sa faceti gargara,nu ati ajuns bine in acest loc.
Veniti cu informatii pertinente,cu lucrari,cu articole care sa ne stimuleze interesul si atunci veti fi premiati si comunitatea va fi recunoscatoare.
Sper ca ati inteles corect mesajul meu.
sandy