La Cluj mai e 338 in conservare, alaturi de o sumedenie de automotoare Desiro ( circa 80% din parcul Desiro al Clujului ), din acelasi motiv cu uleiul.
Probabil au fost niste intelegeri pe partea financiara in urma carora s-a luat decizia de a le moderniza pe banii Marfii. Acuma ca le-a venit scadenta, probabil vor infuleca toate conservarea.
Ca tot vorbim despre ce mai vedem ( sau ce nu mai vedem mai bine zis la CFR), sincer, nu stiu masinile care circula, pe unde Dumnezeu or mai circula, ca eu in ultimele 4 saptamani n-am vazut in circulatie mai mult de 10 trenuri de marfa de la ei.Ieri toata ziua in Pascani n-a trecut nicio marfa iar in triaj era pustiu.Spre seara a iesit o electrica si s-a dus izolata spre Adjud, vazand-o dimineata in depoul cu acelasi nume. Tot in Adjud, singura activitate la marfa a fost sosirea unei navete pentru Azo si remizara in depou a masinii de la tren..Nu mai vorbim de activitatea zero din triaj. In rest...depourile ticsite cu masini care stau degeaba.
Apucasem sa ma bucur ca un cretin ca nu s-au mai adus la conservare masini, si cand trec prin Comanesti, PAE-ul era plin de tot felul de cadavre aduse de pe toata regionala Galati...