okhiu a spus:mi.tudor a spus:Ai cumva mai multe poze sau poate detalii cu cele 2 aburoase din Razboieni?
Salut, tot ce iti pot spune este ca prima locomotiva era 140.117 + tender 140.138. A doua locomotiva nu avea nicio placuta pe ea. Aici ai inca doua poze, din pacate le-am facut din tren si eram in primul vagon, iar locomotivele in capatul celalalt.
![]()
![]()
Le-am vazut acolo vineri 13 mai, duminica 15 nu mai erau.
Mi-au blocat contul Utube ca nu am bagat si un numar de telefonDr2005 a spus:De nu foloseşti Youtube? Că la câte reclame la cel mai ieftin RCA (zic ei) sunt în filmele tale... te plictiseşti până începe filmul.
tudor_corbul a spus:Stie cineva ceva?
okhiu a spus:mi.tudor a spus:Ai cumva mai multe poze sau poate detalii cu cele 2 aburoase din Razboieni?
Salut, tot ce iti pot spune este ca prima locomotiva era 140.117 + tender 140.138. A doua locomotiva nu avea nicio placuta pe ea. Aici ai inca doua poze, din pacate le-am facut din tren si eram in primul vagon, iar locomotivele in capatul celalalt.
![]()
![]()
Le-am vazut acolo vineri 13 mai, duminica 15 nu mai erau.
060-EA a spus:Nu este din Polonia ,este din Cehia, 771.502 (ex T669.1502 CD) si apartine firmei austriece PORR

Folosim cookie-uri esențiale pentru a face acest site funcțional, și cookie-uri opționale pentru a îmbunătății experiența ta.