Ce mai vedem pe la CFR

Cu 15 minute inainte de a pleca au fost deschise usile, a plecat plin.

Oare nu se pot scrie mai frumos tablitele cu ruta?
Peste tot in tara au un aspect jalnic, parca ar fi o treaba facuta in sila?
Scuze pentru off topic

se pare ca sunt noi placutele de la aproape toate trenurile. La Bucuresti , Ploiesti si Brasov am vazut placute noi la toate trenurile. la grupa de Brasov ale trenurilor 1745 si 1621 placutele vag sunt mai speciale , pare a fi lipite cuvintele si nu vopsite cum sunt la alte trenuri. o sa verific.

fantt a spus:
cind am mers cu rapidul Dacia, intirzierea a fost datorata exclusiv portiunii romanesti, in special intre Deva si Sighisoara, unde se mergea cu restrictie pe multe portiuni; la unguri si austrieci nu au fost probleme...

Intradevar sunt intarzieri din cauza portiunii Deva-Sighisoara , multe trenuri ajung cu intarzieri de pana la 60 minute la Brasov , si eu care credeam ca aceste intarzieri se datoreaza exclusiv din cauza lucrarilor Predeal-Campina.

...si totusi nu stiu ce sa mai cred, de cand cu greva celor de la MAV R 347 "Dacia" Curtici-Arad-Brasov-Buc.Nord nu mai vine intarziat. Vineri sambata si azi a venit la timp fara nici macar un minut intarziere.

in perioada aceasta Dacia are doar 7 vag :

21-86 , 19-54 , Cuseta , Dormit , restaurant , 21-90 , 21-90.

paall a spus:
se pare ca sunt noi placutele de la aproape toate trenurile. La Bucuresti , Ploiesti si Brasov am vazut placute noi la toate trenurile. la grupa de Brasov ale trenurilor 1745 si 1621 placutele vag sunt mai speciale , pare a fi lipite cuvintele si nu vopsite cum sunt la alte trenuri. o sa verific.

Si la Pitesti e cam la fel. Sunt placute noi la toate trenurile tiute de Rev. Pitesti. Mai toate sunt pe albastru, cu exceptia celor de la trenurile 9473/9474 si 9009/2851/2856/9472, care sunt negre.

Stie cineva numerele trenurilor pe care au intrat in circulatie cele doua garnituri "Acvila"?

Iata ce mai vedem

http://www.railpictures.net/viewphoto.php?id=264085

djflavio a spus:
Stie cineva numerele trenurilor pe care au intrat in circulatie cele doua garnituri "Acvila"?

deocamdata prima Acvila circula pe Acc Bacau-Pascani-Iasi si retur 1955 - 1956 , cealalta despre care se zvoneste ca va circula pe Bucuresti-Ploiesti inca nu a intrat in servici, cand va intra va face pe acceleratele Bucuresti-Ploiesti.Sud/Vest-Bucuresti.

33

<t>Saracu ' Pannonia ce a ajuns sin 12 vagoane pe timp de vara la numai 3 vagoane vagoanul de dormit nici nu cred ca avea sens avind in vedere ca pe timpul grevei mav mergea de la Arad :</t>

super! deci cu un DA si un MAV de la sachsen facem o garnitura corecta si ne incape si pe o diorama mica :lol: