"Caravelle" pe liniile din Romania

Nu sunt trase pe linie moarta,acolo e remizia regiotrans,iar dimineata in jurul orei 12 sunt peste 10 caravelle si le gareaza si acolo :grin:

528 in revizia Regiotrans de la Arad

567 in revizia Regiotrans de la Arad

542 sosit de la Valcani alaturi de 588

539 sosit dupa o zi de alergat intre Ineu si Cermei,si se pregatea sa fuga iar intre Nadab si Graniceri

550 gata de drum P14357 alaturi de 539 pana la Sintana

Cand e facuta poza cu 583,ca respectivul automotor este de vreo 4-5 luni la Iasi :-P ,are o goarna de numa numa. :|

Cateva automotoare regiotrans

554

Arad

Ineu

526

Ineu

102(venit de la Brasov ca Acc 14027 ,automotorul a fost rebandajat,a scapat de grafitti si a primit o remorca noua (201) dar nu stiu din ce cauza)

518 sosit de la Nadlac

Invazie Regiotrans in Arad

97-0103-8

97-0105-3

97-0519-5

97-0522-9

97-0528-6

97-0542-7

97-0549-2

97-0577-3

97-0589-8

Felicită’ri domnilor Că’tă’lin, Dragoş, Orestte, nicu4 şi tuturor pasionaţilor care au publicat aici fotografii cu aceste automotoare. De unii urâte, de alţii apreciate, cert este c㒠aceste trenuri menţin vie circulaţia pe nişte linii secundare care erau mai-mai s㒠cad㒠în uitare... în nemiloasa şi trista uitare.

Cu voia d-voastră’, vin cu dou㒠clipuri în care personajele principale sunt aceste automotoare care circul㒠pe ruta Târgu Neamţ - Paşcani - Dolhasca - Fă’lticeni.

V㒠doresc vizionare plă’cută’!

//////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
//////////////-------C-------\\\\\\\\\\\\\\\
//////////-------F-------R-------\\\\\\\\\\\
/////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 martie 2011 = Automotor Regiotrans [ex SNCF] pe ruta Falticeni - Dolhasca<i></i>

Revenirea pe meleagurile natale prilejuieşte oricui emoţii, regrete, nă’dejde, bucurie, speranţă’, nostalgie. Vechile obiceiuri de pe lâng㒠casă’, că’ră’rile şi drumurile oraşului natal îţi vin ca o mă’nuşă’ pe mâinile fine de copil cu care mama te-a nă’scut.

Åži uite aşa m-a prins şi pe mine dorul de cas㒠şi am fă’cut o plimbare de-a lungul Vă’ii Åžomuzului care flancheaz㒠la est Fă’lticeniul meu drag. Bicicleta fratelui mi-a fost bun armă’sar pe drumurile cam neîngrijite, îns㒠vremea de amurg a unei zile timpurii de primă’var㒠mi-a umplut sufletul de aer curat şi trupul cu primă’vară’.

Pă’cat de infrastructura proast㒠a liniei 510, Dolhasca - Fă’lticeni, c㒠trenurile ar merge pline ochi cu că’lă’tori dac㒠ar avea pe unde s㒠mearg㒠cu repede. S㒠mearg㒠cu 80-100 km/h, s㒠duc㒠şi s㒠aduc㒠să’tenii harnici cu produse naturale, mă’rfarele s㒠treac㒠şi ele cu aur verde adus de prin pă’durile bogate ale zonei.

Trenul din imagine este unul francez, adus de compania privat㒠Regiotrans. De data asta a fost albastru, în alte zile e verde iar în altele -- roşu. Toate merg pe motorină’, au câteva sute de cai putere, iar confortul oferit este peste medie.

Cu acestea fiind spuse, v㒠doresc vizionare plă’cut㒠şi... s㒠nu v㒠uitaţi pă’rinţii, bunicii, fraţii şi nici locurile natale prin care aţi hoină’rit şi aţi tră’it primele clipe din viaţa voastră’.

http://www.youtube.com/watch?v=Qs-5025wlAs

////////////////////////////////

3 aprilie 2011 = Activitate FeRoviaR㒠Dolhasca - Fă’lticeni<i></i>

Linia 510, Dolhasca -- Fă’lticeni, leag㒠un oraş de deal din Podişul Moldovei cu magistrala 500, Bucureşti -- Suceava şi mai departe spre Ucraina, prin punctul Gă’rii Dolhasca. De la 1 martie 2010, pe aceast㒠linie fac serviciu trenuri ale companiei Regiotrans. Fie roşu, fie verde sau fie albastru, automotorul de origine francez㒠ex-SNCF merge din oră’-n or㒠pe Valea Åžomuzului.

în duminica de 3 aprilie 2011 mi-am fă’cut câteva minute timp pentru o plimbare cu bicicleta pân㒠la o trecere la nivel cu calea ferată’, Ciorsaci se numeşte zona, de unde am filmat Trenul Personal Dolhasca -- Fă’lticeni.

în a doua parte a clipului propus pentru dumneavoastr㒠am înregistrat o scurt㒠panoram㒠a Fă’lticeniului, având ca personaj principal trenul Fă’lticeni -- Dolhasca. Acesta pleca în jurul prânzului înapoi spre Dolhasca. în fundal apare fosta intreprindere chimic㒠METADET Fă’lticeni. Vântul mi-a creat ceva probleme, iar trepiedul uitat la Bucureşti promite s㒠ţipe data viitoare când mai este lă’sat singur fă’r㒠aparat.

V㒠mulţumesc pentru atenţie şi pentru vizionare!

http://www.youtube.com/watch?v=6vtJTtL9-TE

//////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
//////////////-------C-------\\\\\\\\\\\\\\\
//////////-------F-------R-------\\\\\\\\\\\
/////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Să’nă’tate tuturor!!

97-0503-9 (LOVRIN) P Jimbolia-Lovrin

97-0510-4 (PERIAM) P Timisoara Nord-Nerau

97-0525-2 (TIMISOARA NORD) P Cruceni- Timisoara Nord

97-0526-0 (TIMISOARA NORD) P Timisoara Nord-Resita

97-0527-8 (ARAD) P Arad-Sinnicolau Mare

97-0545-0 (PERIAM) Nerau-Timisoara Nord

97-0554-2 (NADLAC) P Nadlac-Arad

97-0555-9 (LOVRIN) P Timisoara Nord-Cenad

97-0564-1 (FERMA CIALA) Nadlac-Arad

97-0588-0 (SIRIA) P Arad-Cermei

(VALCANI) P Sinnicolau Mare-Valcani

97-0555-9+97-0503-9(LOVRIN)

Buna, as vrea si eu sa stiu daca acest automotor a venit din Franta asa sau a fost modificat de catre RegioTrans?

Scuze pentru calitatea pozei, a fost facuta cu telefonul mobil :-|