Sigur! Momentan astept un raspuns daca se mai poate salva ceva de pe hard discul stricat,si ma refer la fotografiile din timpul lucrului.
Despre camionul de posta cu care am si mers ocazional in anii `80 nu pot sa va spun decat ca astept mai multe fotografii (daca exista)si alte detalii tehnice, de la un prieten care lucreaza la Posta Romana.Constructia camionului de posta, pana in faza actuala, s-a bazat pe unica fotografie care se gaseste pe internet.
Basculanta de 5 tone ...aici m-am bazat pe mai multe fotografii gasite pe internet cu acest model ,R8135Fk,oprindu-ma la un exemplar imatriculat in judetul Giurgiu.Fotografia a circulat pe internet un timp.Sasiul este de la un M.A.N. F8"scurt"tractiune 4x2 de la Herpa iar bena este construita din straifuri de styren bazindu-ma doar pe fotografii,deci neavand cotele camionului.
Grilele sunt cumparate de pe E-bay si apoi am vopsit "rama"grilelor in culoarea cabinei pe cateva dintre modele.
Intentionez sa construiesc o remorca pentru transportul placilor de beton ,semifabricatele folosite in comunism la ridicarea blocurilor de locuinte,dar mai trebuie sa adun date si imagini.
De adaugat este ca toate camioanele sun fabricate de Herpa respectiv Albedo si achizitionate din Germania.Toate sasiurile si o parte din cabinele camioanelor sunt revopsite cu vopsele mate de la Humbrol
Astept comentariile si intrebarile dumneavoastra!