BraÅŸov Model Railway

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
Pe parcusul lunii Aprilie 6 pasionati de trenuri si trenulete(3 romani si 3 englezi ) s-au unit pentru a construii o lume in miniatura in orasul de la poalele Tampei .

Nigel, Bogdan, Marius, Florin, Jane, Carl.

Pentru a intra in aceasta lume feerica trebuie sa ajungeti in centru orasului pe strada Republicii , intr-un mic gang incarcat de istorie .
Adresa este Str. Republicii 58, se merge dinspre parc spre Biserica Neagra, pe partea stanga.

Cateva poze pentru a va convinge
Din data de 1 mai va asteptam in fiecare zi pentru a vizita prima expozitie permanenta de modelism feroviar din Romania .

Semnat din Bacau Brasovul si Iasul

Felicitari!

Ce s-a realizat acolo este o adevarata surpriza placuta. Brasovul devine astfel loc de pelerinaj pentru paionati. :)

BRAVO!

Am fost la brasov de 2 ori in ultimele 2 saptamani ,acum mai pot ajunge deabea la toamna :(...
Oricum, felicitari pentru idee si realizare :aplauze:

Va multumim.
O sa apara la diorame un subiect nou cu toate pozele facute pe parcursul lunii.

Mircea, e la cateva minute de Reduta.

Felicitari si din partea mea realizatorilor :aplauze: -

Dar sunt binevenite mai multe informatii daca se poate :grin: . despre orar sau biletul de intrare, este si magazin, adresa de mail si web site-ul sunt functionale?(pntru web site am cautat si nu am gasit nimic pe net)

Felicitari inca o data

Multumim

Deschiderea oficiala cu media , publicitate etc etc va avea loc cat de curand. La site inca se lucreaza deoarece avem aproximativ 8 GB de poze din diferite etape ale constructiei ce trebuiesc selectate si uploadate . Acest lucru necesita timp , timp pe care momentan il alocam finisajelor si diferitelor reglaje. Diorama avand aproximativ 15m liniari cu sistem complex de faller car , telescaun , zona de iarna etc etc ...
Toata diorama este impartita in zona oras , zona remiza locomotive , zona munte , zona statiune montana deci este vorba de foarte multe detalii .
Cat de curand o sa postam si aici pe forum primele poze din data de 22.03.2009 data cand s-a inceput constructia .
Orarul de obicei cineva o sa fie acolo de la ora 10 Am pana seara pe la ora 18

Bun exemplu si de urmat! Muza trenurilor in natura v-a inspirat , sa vedem cat mai multi copii si adulti acolo, succes!

Se pare ca Brasov-ul devine o capitala a trenuletelor. Domnilor felicitari pentru ce am vazut la expozitie, nici nu indraznesc sa ma gandesc la volumul de munca depus.De abia astept sa o vad 100% functionala.

S-a hotarat si programul si tarifele pentru expozitie

Program de vizitare
De duminica pana joi 10 - 20
Vineri si Sambata 10 -21

Datorita legislatiei,taxelor si impozitelor :-( pretul v-a fi urmatorul

Intrare Adulti - 9 LEI /Persoana
Intrare Copii - 5 LEI /Persoana
Intrare grupuri copii - 3 LEI /Persoana

Fotografiatul free

Pozele si filmuletele ce sunt sau vor fi postate de catre Gam3 si Bogdan I la acest topic sunt doar pentru vizionare si pentru uz personal , postarea pe alte forumuri ,site-uri ,publicatii sau orice suport media se v-a face doar cu acordul meu (Bogdan I ) contact pe PM sau e-mail .

Orice alte poze faceti la expozitie puteti face ce vreti cu ele de aceea fotografiatul este liber.
Puteti posta si scrie pareri si comentarii in continuare pe acest topic , cu rugamintea de a nu deschide alt topic despre aceasta expozitie si diorama .

Multumim de intelegere

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.