Salut tuturor,
Sunt Laci (lazso), din Tg.-Mures. Imi cer scuze, dar ca de obicei fac totul in alta ordine decit cea normala - odata cumpar de aici si postez si dupa aceea ma prezint... :lol:
In copilarie am ratat setul Lugoj, in schimb m-am intilnit - si m-am distrat, desigur - cu un set H0 made in RDG (o lok diesel de manevra si vreo 4 vagoane de marfa) la vecinul de bloc. Am facut si o "diorama" - un orasel cu masinute, cu marfarul si cu ce-am mai apucat pe vremea aceea pe podeaua unei camere. (a fost in functiune vreo 2 ani)
Dupa asta a urmat o pauza de cca 15 ani, dar "microbul" nu a disparut din mine. De vreo doi ani am descoperit la un prieten material rulant din belsug, si am inceput de atunci sa colectionez H0. Am inceput sa cumpar aiurea tot ce mi-a placut, indiferent de epoca, pe analog. Anul trecut insa am gasit un startset dublu (ICE2 + marfar) digital ROCO, asa ca de atunci ma axez pe digital. O sa urmeze si niste poze cu modesta colectie pe care o am si in care o sa fac o restructurare deoarece am de gind sa ma restrictionez pe epoca III-IV.
Si, cu timpul o sa urmeze si o diorama... (adica cu timpul va creste si spatiul...)
:lol:
Laci