Bine ati venit !

sesamcave

Well-Known Member
Trenulist
1 Aprilie 2016
847
146
Brexit country.
LOCATION
Brexit country.
Bine ai venit, Dan !
Te asteptam si cu pozele aferente ..."barlogului" cu trenulete 8) , despre modelul preferat sau cu istorii despre achizitia lor.
Cat despre adunatul trenuletelor, stiu din proprie experienta ca niciodata nu sunt indeajuns. :D
Marius.
 

Andrei Ciudoescu

New Member
22 Februarie 2018
1
0
Bucuresti
LOCATION
Bucuresti
Buna seara tuturor. Numele meu este Andrei si vreau sa va multumesc fiindca datorita forumului vostru am reusit sa adun informatii care sa ma ajute sa pornesc o diorama construita de la zero cunostinte modelistice si aproape nici un fel de inclinatie spre domeniul feroviar. Acum pot sa zic ca am ajuns undeva la 60% din constructie si nu imi vine sa ma mai opresc. Sunteti niste oameni deosebiti si ma bucur ca si altii ca mine pot sa preia din cunostintele voastre si sa dedice timp si resurse acestui tip de modelism.
Ati fost putini la inceput dar cu timpul au aparut oameni ca mine care mana de la mana au marit aceasta comunitate si au trecut de la invarteala trenuletului pe covor la invarteala pe o diorama functionala si atractiva. Asta este o mare realizare pentru noi.
Acum o sa ma intorc la lucru si n-am decat sa va urez spor la modelit!!!
 

Dieselloko

New Member
22 Mai 2018
2
0
Salutare si bine v-am regasit!
Nu am mai intrat cred ca de prin 2013, atunci aveam userul Dieseloko. Din pacate nu am reusit sa imi recuperez vechiul user asa ca ...
Diorama inceputa e de mult uitata, din pacate, dar poate o luam de la capat ;)
Acum dupa cativa ani de pribegie m-am intors la prima iubire.
Vad ca serverul a mai evoluat intre timp, in bine si chiar ma bucur.
 

crystyv

Ajutor de mecanic
Trenulist
31 Decembrie 2015
390
117
Timisoara
forum.lokomotiv.ro
WEBSITE
https://forum.lokomotiv.ro/
LOCATION
Timisoara
Dieselloko post_id=166142 time=1527009143 user_id=82857 a spus:
Salutare si bine v-am regasit!
Nu am mai intrat cred ca de prin 2013, atunci aveam userul Dieseloko. Din pacate nu am reusit sa imi recuperez vechiul user asa ca ...
Diorama inceputa e de mult uitata, din pacate, dar poate o luam de la capat ;)
Acum dupa cativa ani de pribegie m-am intors la prima iubire.
Vad ca serverul a mai evoluat intre timp, in bine si chiar ma bucur.

salut,

cred ca nu ai luat legatura cu cine trebuie, daca nu ai reusit sa ti recuperezi vechiul user.
Un PM mie si poate rezolvam. :)
 

Heinrich

New Member
13 Octombrie 2018
5
0
Salutare. Am venit pe acest forum pentru a dezbate problema credibilității căi ferate militare Onești-Oituz: https://forum.lokomotiv.ro/viewtopic.php?f=77&t=14040&start=15 , așa că nu știu dacă voi avea activitate remarcabilă pe acest forum, deși îl găsesc interesant și util în același timp. Sunt pasionat de căi ferate, și de istorie în general.
 
Salut !

Sunt un vechi editor la Wikipedia în limba română, vedeţi aici pagina mea de wiki .
În ultima vreme am creat sau am contribuit la scrierea câtorva pagini despre CF cu ecartament îngust din România (vezi mai jos) şi cum am nevoie de documentare cu surse de informaţii suplimentare. M-am gândit că aici ar fi unul dintre locurile potrivite.
* Calea ferată Iacobeni–Prislop–Borșa
* Calea ferată Tarcău–Schitu Tarcău
* Calea ferată Piatra Neamț–Cuejdiu
* Calea ferată Onești–Scutaru (împreună cu userul Kunok Kipcsak)
* Calea ferată Onești–Oituz (împreună cu userul Kunok Kipcsak)
* Format:Căi ferate cu ecartament îngust din România (împreună cu userul Kunok Kipcsak)

Ideea e că mă interesează scanuri după pagini de cărţi la care nu am acces online sau imagini suplimentare dacă există, astfel încât să amelirez articolele respective sau să creez altele noi despre CFF din zona Neamţului, conform regulilor ro.wiki (care reguli sunt destul de restrictive de altfel). Într-o altă ordine de idei - dacă cineva doreşte să se implice direct în editarea sau crearea unor articole de pe ro.wiki, pot ajuta la inserţia (nu foarte uşoară dealtfel), în mediul respectiv de lucru.
 

c o r v i n

New Member
15 Mai 2020
7
4
44
Hunedoara
Salut toți membrii acestui forum, pe care îl văd ”din exterior”(până acum!) ca foarte reușit și, deja, de tradiție în peisajul pasionaților feroviari de pe la noi și nu numai! Sper ca în timp să am și eu măcar o oarecare contribuție și să nu fiu doar un membru ”la număr” aici! Spor în toate cele bune!...
 
  • Like
Reacții: crystyv

alex_tz2000

New Member
3 Iulie 2020
3
3
38
Bucuresti
Salutare tuturor!

Recent, am descoperit, facand curatenie dupa tatal meu care a murit, o intrega colectie a revistei care s-a vandut la un moment dat la chioscurile de ziare, cu cate un element de sina, vagon, etc. Mi-a placut tare mult sa construiesc si sa ma "joc" impreuna cu baiatul meu. Microbul a prins foarte repede si nefiind multumit de calitatea sinelor, am descoperit sinele Piko, care aparent au acelasi profil I dar sunt de o calitate net superioara. Am continuat sa achizitionez vagoane, locomotiva, etc.
Imi este teama de pasul urmator, care probabil va face dezastru in portofel, inteleg ca tot ce am eu este "analogic" si ca prezentul este al digitalului. Incep sa citesc, sa ma documentez despre digital.

Spor,
Alexandru
 

mpursu

Well-Known Member
Trenulist
25 August 2007
3.535
337
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
LOCATION
Oradea
YOUTUBE
mpursu
Bine ai venit, Alexandru! În deplină cunoștință de cauză pot confirma că hobby-ul miniferoviar este unul FOARTE frumos, captivant, instructiv, relaxant etc. Este drept că toate acestea se cam resimt la capitolul financiar-contabil, dar te asigur că merită
41.gif
 
  • Like
Reacții: SSL