Buna Seara
<t>Sper sa nu gresesc...daca gresesc imi cer scuze.Sa ma prezint si eu.Sunt Catalin din Bucuresti dar actualmente locuiesc in Resita.Trenuletele se afla printre primele mele hobby-uri(un alt vechi hobby fiind electronica si masinile ).Am mostenit acest virus al trenuleteor de la tatal meu care a avut trenulete la scara HO si scara 9mm(nu mai stiu cum se numeste),dar din pacate cand am fost mic am distrus tot.Din vechea colectie ramanand intregi o gara,un turn de apa si un hangar.Multa vreme din cauza timpului putin si a resurselor financiare ptr acest hobby am lasat deoparte trenuletele.Pot spune ca cel ce mi-a deschis apetitul de trenulete a fost dm Prognosis pe care de altfel il si admir foarte mult.Am vazut lucrarile voastre pe forum si pot spune ca am fost uimit,felicitari baieti.Pe un alt forum am gasit pe cineva ce vindea o locomotica cu abur si cateva linii,cat sa fac un circuit.Astept cu nerabdare acel pachet.Sper ca in februarie sa imi pot cumpara un start set.<br/>
<br/>
In incheiere va urez numai bine si sarbatori fericite,multa sanatate si tot ce va doriti.</t>