Liviu pe numele meu, ma joc din cand in cand cu trenuletul copilului (un start set Roco analog, cu BR215 parca, extins cu niste macaze si sine).
Pentru ca ma intereseaza mai mult "tehnica" din spatele modelismului astuia, dupa ce m-am jucat putin cu "automatizarea" celor 2 macaze in analog, m-am gandit sa trec si pe la digital.
Dupa cateva vizite pe la merg.org, si multe pe la nmra.org (pe paco l-am descoperit "dupa"), mi-am construit o centrala DCC (ma rog, am implementat numai cateva functii), cu care reusesc sa misc niste locomotive (intre timp au devenit doua) cu decodere cumparate - un Lenz Silver+ si un Esu Basic, asa ca pare OK.
Urmatorul pas, dupa descoperirea site-ului lokomotiv.ro (+) si prin intermediul lui al site-ului lui Paco, a fost testatul centralei mele cu accesoriile de acolo si... m-am impotmolit, asa ca iata-ma cu cont pe lokomotiv si cu sacul de intrebari pentru sectiunile digitale.
Cam atat despre mine; urmeaza intrebarile pe sectiunile dedicate.
(+) Multumiri tuturor celor care au postat sfaturi/idei/linkuri pe site; m-au ajutat in multe cazuri sa trec peste piedici.