proiectare traseu
<t>Buna ziua tuturor! <br/>
Si mie anul acesta mosu mi-a facut o surpriza foarte mare, oferindu-mi un start set Piko 57110 . Nu e mare lucru, insa tinand cont ca imi doream sa am un trenulet electric inca din copilarie, va dati seama cat am putut sa ma bucur.<br/>
Scopul meu in acest moment este sa investesc in sine â astfel avand posibilitatea sa-mi creez o adevarata âretea feroviaraâ. Insa bani sunt limitati (sunt student, asa ca tot de la mami ii primesc); <br/>
Veti spune: da-i drumu baiete, cine te opreste? Traseul este alegea ta! Dar imi este teama ca acel traseu inchipuit de mine, atunci cand vreau sa-l inchid, sa-mi ofere o surpriza neplacuta si defapt sa nu se inchida, lipsindu-i cativa cm, sau din contra, cativa cm sa fie in plus! Cum sa rezolv aceasta problema?<br/>
Am vazut cateva proiecte individuale pe pagina celor de la Piko, insa contin destul de multe macaze, ceea ce eu inca nu doresc sa cumpar. Inca! Si nici acel simplu oval parca nu ma satisface.. Daca aveti cateva sugestii le astept cu nerabdare!<br/>
(imi cer scuze daca acesta discutie a mai avut loc in alt topic, inca nu am apucat sa ma uit cu atentie la toate discutiile)</t>