sugestii
<r>Salut LDH si bine ai venit printre noi !<br/>
Sunt deschis la orice sugestii , exista si un topic in acest sens ... dar cam golut.<br/>
Problema de organizare exista , fiindca nu s-a creeat feedback-ul ideal , in care membrii activi cer si administratorul incearca sa ofere. <br/>
Sau cand am creeat topicul cerut , initiatorii ideilor n-au mai aparut <E

</E> <br/>
Amestecarea scarilor actuale , consider insa ca-i binevenita , ca doar asa <br/>
mai aflam cate ceva de la rarii TT-isti si N-isti.<br/>
Elementele de machetare sunt aceleasi la toate scarile.<br/>
Celelate teleghidate, stau oricum in categorii separate , si nu se intersecteaza cu feroviarii decat la topicul "Noutati"<br/>
Dar problema animarii forumului nu cred ca sta in tematica sau organizarea categoriilor, ci in atitudinea membrilor , care din ~ 100 ,<br/>
posteaza MAXIM 30 si acestia sporadic. Pana la urma nici acest fenomen nu m-ar speria , de vreme ce este generalizat pe multe alte forumuri<br/>
20-30 de membri activi cunosc si pe forumuri de 300-400 de inregistrati...<br/>
Daca si acestia ar activa macar pe jumate cat o face Coobra , alta fata ar avea forumul. Coobra si-a creeat un topic "Nebunia mea" si ne-a plimbat prin realizarile si achizitiile sale cu ajutorul a zeci de fotografii.<br/>
Mai sunt si alti membri care au inceput sa ne impartaseasca realizarile lor , si sincer ii felicit. <br/>
Cum pana acum au fost vacantele , sper ca "efervescenta" va veni.<br/>
Si in incheiere , avem peste 1000 de posturi si nici un SCANDAL.<br/>
Daca intrati pe alte forumuri, o sa vedeti ca la "improscatul cu noroi"<br/>
audienta este maxima <E>:twisted:</E> <br/>
Si , daca doreste cineva sa fie moderator , cu mana libera de organizare a acestui spatiu virtual , il rog sa ma contacteze PM , sau de ce nu ,sa deschidem aceasta tema aici . Astept sugestii in continuare .<br/>
rally</r>