- 10 Mai 2016
- 861
- 0
- YAHOO
- paul_c_92
Horia_Radulescu a spus:buna baieti,
si eu am intrat in posesia acestei basculante in weekend... si ma gandesc la o cale s-o fac si mai autentiam dat fiind ca bene Koegel in Romania nu prea au fost (prea=deloc)
exista un kit Kibri cu 2 bene, care ar putea da pe sasiul Herpa o basculanta Roman tip Irak... mai multe detalii dupa ce efectuez conversia!
hgdan a spus:Pentru ca sa fie perfecte mai trebuiau mutate semnalizatoarele...
Horia_Radulescu a spus:LDH ne aduce observatii cat se poate de pertinente si nu pot decat sa ma inclin... de fapt cam din aceste motive spuneam ca a mea arata "cam" ca una romaneasca
studiul pozei cu originalele din Spania si al modelului ne arata clar diferenta... ba chiar as spune ca mai lipseste si roata de rezerva, undeva in spatele cabinei
eu m-am multumit sa pun un malaxor Herpa pe un sasiu Herpa... si cam gata... insa sunt convins ca va veni cineva care va face o conversie care sa ne innebuneasca pe toti!
Horia_Radulescu a spus:o alta intrebare, unde LDH poate ajuta: a intalnit cineva pana in 1989 sasiuri de Roman vopsite in alta culoare (din fabrica) in afara de Bordeauxrot? eu am facut o basculanta cu sasiu negru (de lene, doar la betoniera am vopsit totul rosu) insa nu cred ca a existat asa ceva...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.