Salutare,
Aseara a avut loc sedinta anuala a Asociatiei Trainsylvania Railway Club.
Pe ordinea de zi am dezbatut ce am facut in 2007,ce rezultate au fost si ce ne propunem pentru 2008.
Incheiem anul cu o situatie financiara buna,datorata si celor care au contribuit cu celebrul 2%,motiv pentru care multumim inca o data!
Pe de alta parte,in ceea ce priveste constructia la diorama cit si achizitia de modele,sintem foarte multumiti ca sintem "in grafic" desi am avut o sincopa de lucru de aproape 6 luni.
Dupa Revelion vom lua contactul si cu ceilalti modelisti pentru a discuta din timp despre organizarea expozitiei "machetist 2008" si o sa va tinem la curent cu tot ce se intimpla.
Prezenta a fost numeroasa,avindu-i printre noi si pe Adriana si Josef,proprietarii magazinului Maerklin din Cluj.Florin va revenii cu mai multe fotografii.
Ca si concluzie,2007 a fost un an foarte bun,in care am reusit sa infiintam Asociatia,sa muncim bine de tot la diorama,sa amenajam"sala de sedinte",sa aducem destul de multi membri noi,sa luam modele noi,sa mai raminem cu bani in cont si sa participam la 2 expozitii:Cluj si Brasov.
Avind in vedere avintul pe care l-a luat acest hobby la noi,tind sa cred ca 2008 va fi un an cel putin la fel de bun.
In numele Asociatiei Trainsylvania,al colegilor si al meu personal,va doresc"Sarba(u)tori fericite" si traditionalul 8) "La multi ani"

El Presidente