ASOCIATIA TRAINSYLVANIA RAILWAY CLUB ( Inceputuri )

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Miercuri (sau marti) eu zic sa reglam conturile pe anul asta cu chiriile si toate cheltuielile si stabilim cum facem incepand de la 1 ianurie. Sa vedem exact pe cati membrii contam si sa stabilim cotizatiile.
 
scuze ca ma bag intre voi.....e posibil ca saptamana viitoare sa ajung prin Turda si in functie de timpul liber si de disponibilitatea voastra poate va fac o vizita........singura problema ar fi sa imi trimiteti si mie un nr de tel pe pm sa pot contacta pe cineva ca io cu clujul.......baba si mitraliera :oops:
 
Deoarece de marti pina duminica nu voi fi in oras,v-as ruga,daca se poate sa facem intilnire luni 10 dec.Pentru ca se termina anul,as vrea sa facem o retrospectiva ,sa reglam coordonatele financiare si sa va prezint citeva idei pentru anul urmator.Daca puteti,va rog dati de stire aici.
Ultima intilnire oficiala va fi miercuri ,19 decembrie si va rog sa fiti prezenti cu totii.Sigur ca ne vom intilni si in alte zile,munca la diorama continua.
s
 
Salutare,
Aseara a avut loc sedinta anuala a Asociatiei Trainsylvania Railway Club.
Pe ordinea de zi am dezbatut ce am facut in 2007,ce rezultate au fost si ce ne propunem pentru 2008.
Incheiem anul cu o situatie financiara buna,datorata si celor care au contribuit cu celebrul 2%,motiv pentru care multumim inca o data!
Pe de alta parte,in ceea ce priveste constructia la diorama cit si achizitia de modele,sintem foarte multumiti ca sintem "in grafic" desi am avut o sincopa de lucru de aproape 6 luni.
Dupa Revelion vom lua contactul si cu ceilalti modelisti pentru a discuta din timp despre organizarea expozitiei "machetist 2008" si o sa va tinem la curent cu tot ce se intimpla.
Prezenta a fost numeroasa,avindu-i printre noi si pe Adriana si Josef,proprietarii magazinului Maerklin din Cluj.Florin va revenii cu mai multe fotografii.
Ca si concluzie,2007 a fost un an foarte bun,in care am reusit sa infiintam Asociatia,sa muncim bine de tot la diorama,sa amenajam"sala de sedinte",sa aducem destul de multi membri noi,sa luam modele noi,sa mai raminem cu bani in cont si sa participam la 2 expozitii:Cluj si Brasov.
Avind in vedere avintul pe care l-a luat acest hobby la noi,tind sa cred ca 2008 va fi un an cel putin la fel de bun.

In numele Asociatiei Trainsylvania,al colegilor si al meu personal,va doresc"Sarba(u)tori fericite" si traditionalul 8) "La multi ani"
:D El Presidente :D
 
Salutare.

Aduc si eu o mica completare, trebuie sa mentionez ca incepand din aceasta luna, toti membri simpatizanti (din afara Clujului) vor primi lunar cate un DVD continand material video despre modelism si trenuri reale (moderne si de epoca), vor urma curand si alte materiale promotionale cu insemnele clubului.

Tot saptamana aceasta speram sa definitivam si legitimatiile, si ii multumesc pe aceasta cale lui Mosh Tuica pentru ajutorul dat in aceasta directie.

Multumim si celor de la Trenas, Adriana si Josef care au facut o donatie considerabila clubului.

Tot prin intermediul lor, diorama N va fi expusa in interiorul magazinului Trenas din Cluj impreuna cu niste postere, prezentand clubul, deci asteptam cat mai multi membri noi sa ne bata la poarta.

De asemenea este in lucru site-ul asociatiei, vesti bune curand.

O poza de grup de la intalnirea de ieri:alte poze vor urma la subiectul "intalniri la Cluj"

In incheiere, va urez si eu tuturor colegilor si prietenilor de pe acest forum Sarbatori Fericite si La multi bani pt trenuri!