ASOCIATIA TRAINSYLVANIA RAILWAY CLUB ( Inceputuri )

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florinn

Administrator
Membru personal
Super Moderator
Trenulist
17 Ianuarie 2006
5.547
16
Cluj Napoca / Bucuresti
www.trains-addicted.ro
WEBSITE
http://www.trains-addicted.ro
YAHOO
bogdannf
LOCATION
Cluj Napoca / Bucuresti
Dupa cum stiti, in urma intalnirilor de la Cluj, ne-am hotarat sa infintam si o asociatie cu statut juridic pentru a face totul oficial.

Asociatia va fi formata din membri fondatori (care formeaza si consiliul directoral), membri activi si membri simpatizanti.

Grupul membrilor fondatori este format din nucleul celor care a pus bazele asociatiei si care au platit o taxa de insriere de 250 RON si de asemenea care vor platii si cotizatia lunara in valoare de 80 RON. Termenul limita pentru inscriere ca si membru fondator este 15.11.2006.

Membri activi sunt membri care vor participa regulat la intalnirile si actiunile asociatitiei si care trebuie sa plateasca lunar cotizatia de 50 RON.
Membri simpatizanti sunt membri care pot fi din alt oras si ajung rar in Cluj sau membri din Cluj care vin rar la intalniri. Cotizatia lunara va fi de 20 RON.

Pentru inscrierea in asociatie nu se plateste taxa de inscriere.

Toate aceste taxe sunt menite sa acopere cheltuielile legate de chiria spatiului, utilitati si materiale necesare pentru desfasurarea activitatii clubului. In functie de numarul de membri si de eventuale sponsorizari taxa va putea scadea pentru ca suntem o asociate non profit.
Lista membrilor asociatiei este:

--- Membri fondatori ---

1 Sandy Deac
2 Ionut Trif
3 Eusebiu Porteka
4 Florin Bogdan Vescu
5 Gabi Fodor
6 Gabi Todoran
7 Dan Gabriel Hotico

--- Membri activi ---

8 Alin Nistor
9 Marcel Tabacu

--- Membri simpatizanti ---

10 Berinde Andrei (Bucuresti)
11 Grabriel Zanfirescu (Bucuresti)
12 Marius Manta (Bacau)
13 Cristian Tintisan (Turda)
14 Lucian Pascal

(actualizata in data de 05 12 2007)Totodata am facut alegeri pentru functiile necesare functionarii asociatiei. Rezultatele sunt (a fost vot secret):

Presedinte: Sandy Deac
Vicepresedinte : Florin Vescu
Secretar: Ionut Trif
Cenzor: Gabi Fodor
 
Felicitari, dovediti ca "tot Ardealu'i fruntea!" Daca TCR-ul lancezeste in preocuparile de familie sau de afaceri ale membrilor, un suflu nou in domeniu e de salutat.
Dorim mult succes noii infiintate organizatii!

PDI/TCR
 
asociatie

<r>Inscrieti-ma si pe mine ca membru Simpatizant , si transmiteti-mi conditiile , unde trimit banii , cand primesc legitimatia etc <E>:lol:</E> <E>:lol:</E> <E>:lol:</E> <br/>
rally<br/>
<br/>
PS >>> Membru Simpatizant ca va simpatizez... si la Cluj , cine stie peste cati ani voi ajunge ... ( timpul ... , am cutii de impins... <E>8)</E> )</r>
 
@Rally

Conform statutului , secretarul asociatie se ocupa de partea financiara. Pe acest post am fost propus si votat de catre colegi . Asadar cu mine se ia legatura pentru plata cotizatiilor.
Legitimatia urmeaza sa o stabilim din punct de vedere grafic si urmeaza , dupa cristalizarea membrilor sa o facem.
In mod normal cheltuielile si cotizatiile incep cu luna octombrie. Parctic , noi membri fondatori in cei 250 RON avem incluse cheltuielile cu chiria pe luna oct si plata utilitatilor pe cateva luni.
 
Se pare ca in sfarsit vom porni la drum.

Asteptam sa ne aduca Eusebiu contractul de inchiriere al spatiului si vom finaliza actele.

Pana una alta am actualizat lista membrilor asociatiei (vezi mai sus).

Mai sunt membri noi care inca nu s-au decis cat de mult vor sa se implice, vom vedea la urmatoarea intalnire, eu i-am trecut in lista doar pe cei care s-au decis 100%.

Avem si o veste buna, in urma asocierii cu avionistii cotizatia de membru activ a scazut la 50 lei.
 
este frumos ce ati facut. mult succes incontinuare.

ar fi frumos ca si bucurestenii nostrii modelisti sa urmeze exemplul,... dar, deocamdata, doar visam.
 
Laaaadies and geeeeeentlemens!
Dragi colegi,
Din acest moment Trainsylvania Railway Club functioneaza cu acte in regula.
Daca doriti sa ne sprijiniti,acum e momentul!
Asadar,va rugam respectuos sa redirectionati celebrul 2% catre asociatia noastra si va vom fi profund recunoscatori.Cu banii rezultati vom putea finaliza mai repede diorama modulara si ne vom putea implica mai mult in origanizari sau participari la expozitii.
Mai jos aveti atasat formularul 230 pe care va rugam sa-l completati cu datele voastre si sa-l depuneti fie direct fie prin posta pina cel tirziu marti 15.05.2007 la administratiile financiare de care apartineti.
In caz ca aveti voi formulare goale,va rugam completati:

TRAINSYLVANIA RAILWAY CLUB
C.I.F. 21705209
Cont IBAN RO34BTRL 0130 1205 F092 55XX

Cu multumiri,pentru propasirea modelismului feroviar romanesc!!!
Viva Sandy-El Presidente 8)

Formular:

 
bravo, nenea! :aplauze: viva el presidente! viva la revolucion!

mai avem si noi o tira si na facem club cu acte inregula.

sa va fie intr-un ceas bun!
 
Cateva noutati de la cluj:

S-a pus osu' si s-a amenajat camera de sedinte. S-au zugravit peretii, s-au vopsit geamurile, s-a scos afara tot ce nu era necesar si s-a facut curat, in final s-a pus si o mocheta. Rezultatul:Material pentru o urmatoare diorama:Documentatii, documentatii si documentatii:Investitia a fost in jur de 500 lei, Eusebiu a promis ca aduce si un calculator, sper sa mai punem niste postere si sa mai adunam niste scaune si inca o masa, una peste alta avem o camera decenta unde putem tine sedinte, primi oaspeti si unde putem bea un coniac in timp ce rasfoim o revista.
 
In ultima luna avand niste probleme nu am putut sa-i ajut cum as fi vrut pe baieti si am vazut doar rezultatul final care este extraordinar. Pacat ca Florin nu a avut si o poza "before" sa vedeti cum arata camera respectiva.

Speram ca o data cu aceasta camera sa adunam membri noi care sa vina sa stea la un pahar de poveste si fara sa lucreze la diorama.

Foarte importanta este colectia de reviste care nu a fost valorificata cum ar fi trebuit pana acuma, speram sa le rafoim mai des de acuma inainte.

Inca o data jos palaria in fata lui Florin si Sandy
 
Jos basca pentru toti cei din club si de pe langa.

Deja incep sa va "invidiez" pentru progresele facute dar, in acelasi timp, ma bucur din suflet ca s-a pus pe picioare o asociatie trenulista.
Sper sa va calcam pe urme, nu din spirit de competitie-asta nu se pune, dar sa reusim impreuna, voi clujenii, cei de la Arad si Timisoara care fac primii pasi, cei de la Iasi de care am auzit ca vor sa ia taurul de coarne, Brasov unde gangureste ceva daca nu ma insel, si sa facem din modelismul feroviar un adevarat sport, sa organizam si sa participam la expozitii.

Multa bafta si sa auzim numai de bine!

p.s.cand vin la Cluj pregatiti camera ca dau eu coniacul :D
 
Marti 16.10.2007 orele 18:00 (cine vrea poate sa vina mai repede evident)
inauguram "sala de consiliu" la club. Sampania si berea o aduc eu (prietenii stiu de ce), binevenit este oricine

Ionut