060 - EA - NMJ

Catalogul E.E.M. este inca pe site-ul NMJ. Deci oficial proiectul exista. Pe mine insa, inca de la expozitie, ma pune pe ganduri conceptul EEM. Sper ca la (eventuala) lansare sa nu fiu dezamagit.

DBTrainfan a spus:
Din cate se zvoneste pe bune, modelul de la NMJ are 100% sanse sa nu mai apara. E doar un zvon... :grin:

Se zvoneste si 100% e cam contradictie :)
Si mai incet cu zvonurile pentru ca si asa suntem o cloaca de bisnitari care vrem raul modelismului romanesc :D
Pe de alta parte o chestie interesanta. A incercat cineva sa-si faca cont la NMJ ? Am observat cu surprindere ca in formular, atunci cand alegi tara desi sunt 100 de tari care de care mai exotice , nu exista Romania :!: . Evident ca emailul scris catre NMJ pe aceasta tema a ramas fara raspuns.

DBTrainfan a spus:
Am facut pariu pe o lada de bere. Ce e rau in asta???? :-D

Ca ai facut pariu pe o lada de bere nu este nimic rau.

Rau este ca despicati firul in patru pe baza unor zvonuri si purtati discutii extraordinar de constructive si folositoare forumului.

Continuati pe aceiasi linie si poate reusiti sa blocati subiectul.
Chiar s-au terminat subiectele si s-au impotmolit la NMJ in ograda?

DBTrainfan a spus:
...Orice discutie este buna in domeniul asta. De ce sa nu discutam? De ce mai este forum daca nu discutam? :evil:

nu orice discutie e buna.ar trebui sa se discute despre lucruri mai seriose,demne de un pasionat de trenuri/trenulete,o posibila data de aparitie,o stire de ultima ora si nu zvonuri sau pariuri pe lazi de bere care nu fac altceva decat sa alimenteze si sa conduca la inca un scandal,culmea,inainte de avea ceva in fata,un prototip sau o carcasa cel putin.trebuie un pic mai multa atentie la vorbele aruncate pe forum,este un spatiu public unde accesul nu este limitat,iar consecintele sunt previzibile,caci de scandalagii nu ducem lipsa :( ...insa nici nevoie nu avem.

Va propun sa pariem pe o lada de Ganter ca CNL472 "Aurora" va avea 3 minute intarziere maine la plecarea din Freiburg-i-Br HBf. prevazuta pentru 19h04 pentru ca ICE dinainte va intarzia si el ca de obicei si in plus Babuschka de pe post de Schaffner de la vagonul bielorus direct Basel-Minsk va agita coada maturii spre seful de peron in semn de protest. E doar un zvon, insa 120% sigur :D'

La modul serios, nu cred ca are nici un rost sa dam apa la moara celor care cauta galceava. Cand modelul NMJ de EA va aparea, vom avea materie destula de discutie. Daca aparitia se va face dupa calendarul anuntat inital, asta are legatura si cu seriozitatea importatorului / partenerului local, care s-a grabit sa anunte o data greu de tinut, insa suntem invatati cu rabdarea. AF a scos un EA "potabil" intr-un timp record. Este randul NMJ sa ne arate in 2010-2011 ca se poate mai scump si mai bine.

Au bon entendeur, salut.

Desi in repetate rinduri am avertizat sa nu dea lumea avans pentru pielea ursului din padure,uite ca oamenii nu vor sa invete nici din greselile altora nici ale lor.
Ok,fiecare face ce vrea cu banii sai dar nici macar cei ce au dat avansul nu mai stiu ceva despre proiect.
Si eu, care am fost optimist....:)

Eu chiar vroiam sa dau avansu..... dar dupa ce am luat 2 Eauri de la AF am zis ca mai bine stau pe tusa si astept sa vad ce se intampla, ca si in cazu DAului desi am dat avans eram tinut in ceata ca restul lumii....si la ei pe forum vad ca nu se mai sinichisesc sa raspunda, oare or plecat la plaja undeva de banii de avans? 8O

Macar a aparut o poza cu cica un beta al modelului, dar din cate vad pare randat pe calculator 100%. Pana mea, dupa cum ziceam, am fost in weekend pe la baneasa, dar stiind acuma cine tine magazinul de care vorbeam nu prea m-am catadicsit sa ma si duc la el.

tinand cont ca e criza si ca AFM deja a scos pe piata doua variante romanesti si urmeaza sa apara si a treia, unii cam au dubii ca modelul ar mai aparea anul acesta.

sincer, schema de culoare clasica AFM nu am cumparat-o inca, tocmai in ideea ca sa tin de bani si pana in vara sa vad si eu macar prototipul de EA, sa vad care merita mai mult (as fi vrut sa am versiuni de la ambele firme), insa dupa concediu incolo cred ca o sa iau si a doua de la AFM, nu mai astept locomotive verzi pe site-uri (de-asta nici nu mi-am blocat banii in avansuri, ma cam asteptam...... :-| ).

Niste noutati ar fi foarte bine venite. Cat timp exista pe site-ul nmj la sectia noutati nu cred ca exista motive de panica dar intarzierile se pare ca sunt la ordinea zilei. Sunt patit si cu Roco si cu Jouef cu date anuntate si lansari intarziate.

Userul Mihai de pe forumul RWF a scris:
Modelul are o intarziere de 4-6 luni. Vom reveni cu un comunicat privind noua data de livrare.

Nu-i rau pentru inceput!!! :roll: :roll: :roll:

Poate ar trebui schimbat numele acestui topic in "Noua odisee: 060-EA"

Pacat de banisorii celor care au dat avans si dece sa nu recunosc pacat ca nu o sa avem - 001 :( :( :(

Ma bucur ca macar de data asta am avut alternative.... ;-)