Activități recente

• AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui rrzxxx în subiectul Colectia mea auto la 1/87 cu Like Like.
    RD 19.215 DFK (3D Print) RD 19.256 DFS (Herpa) RD 19.215 DFS (Herpa/3D) SCANIA 142 (Herpa) VOLVO F88 (Albedo/Herpa)...
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Colecția lui Iaşu cu Like Like.
    Set de 3 vagoane pentru transportul de bere: AZUGA, BRAGADIRU, LUTHER Detalii tehnice model: Conversie realizată din modele Märklin...
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui sesamcave în subiectul Stiri cu Haha Haha.
    He he, l-am zărit în video și pe Mircea Dorobanțu al nostru...se uita la Miruță cum " marmotea" ciocolata 🤣😂
  • sesamcave
    sesamcave a reacționat la postarea lui B74MRV în subiectul Colecția lui Iaşu cu Love Love.
    Salut, Adica ""cu mana pe inima" putem adauga la garniturile de persoane de epoca 2 ceva bere la coada..... Iti dai seama ca la...
  • sesamcave
    sesamcave a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Colecția lui Iaşu cu Like Like.
    Bere, carne, zarzavaturi.
  • sesamcave
    sesamcave a răspuns la subiectul Stiri.
    He he, l-am zărit în video și pe Mircea Dorobanțu al nostru...se uita la Miruță cum " marmotea" ciocolata 🤣😂
  • sesamcave
    sesamcave a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Stiri cu Like Like.
    https://www.digi24.ro/stiri/control-surpriza-intr-o-institutie-de-stat-radu-miruta-spune-ca-a-gasit-un-atelier-de-ciocolata-si-un-hotel-e...
  • gamitzu
    gamitzu a reacționat la postarea lui rrzxxx în subiectul Colectia mea auto la 1/87 cu Like Like.
    RD 19.215 DFK (3D Print) RD 19.256 DFS (Herpa) RD 19.215 DFS (Herpa/3D) SCANIA 142 (Herpa) VOLVO F88 (Albedo/Herpa)...
  • rrzxxx
    rrzxxx a răspuns la subiectul Colectia mea auto la 1/87.
  • Gam3
    Gam3 a răspuns la subiectul Colecția lui Iaşu.
    Bere, carne, zarzavaturi.
  • B74MRV
    B74MRV a răspuns la subiectul Colecția lui Iaşu.
    Salut, Adica ""cu mana pe inima" putem adauga la garniturile de persoane de epoca 2 ceva bere la coada..... Iti dai seama ca la...
  • Gam3
    Gam3 a răspuns la subiectul Colecția lui Iaşu.
    Set de 3 vagoane pentru transportul de bere: AZUGA, BRAGADIRU, LUTHER Detalii tehnice model: Conversie realizată din modele Märklin...
  • C
    CyberDude a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Noutati Trains-Addicted cu Like Like.
    Serie de vagoane-cisternă tip Zas/Zaes: Set de 2 vagoane Zaes, CFR Marfă, pentru produse petroliere Vagon CFR - Rompetrol, pentru...
  • Gam3
    Gam3 a răspuns la subiectul Stiri.
    https://www.digi24.ro/stiri/control-surpriza-intr-o-institutie-de-stat-radu-miruta-spune-ca-a-gasit-un-atelier-de-ciocolata-si-un-hotel-e...
  • sesamcave
    sesamcave a reacționat la postarea lui AdyAero în subiectul Alegere sina pentru h0e cu Like Like.
    Am mers pe solutia Roco pana la urma, urmand ca terasamentul sa fie tiparit 3D, ori in PLA ori in TPU flexibil.