Activități recente

• C
    cosmin78 a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Garajul meu 1/87 cu Like Like.
    Mi-au iesit in cale la un targ de vechituri. Remorcher Hanom cu remorci si camion Mercedes.
  • C
    cosmin78 a reacționat la postarea lui rrzxxx în subiectul Colectia mea auto la 1/87 cu Like Like.
    RD 27.280 DFS (Herpa) RD 12.215 DFK (Herpa/3D Print by DS) RD 12.215 DF CC (Herpa/3D Print by DS) SR 101 CC (3D Print by...
  • sesamcave
    sesamcave a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Garajul meu 1/87 cu Like Like.
    Mi-au iesit in cale la un targ de vechituri. Remorcher Hanom cu remorci si camion Mercedes.
  • sesamcave
    sesamcave a reacționat la postarea lui Gam3 în subiectul Garajul meu 1/87 cu Like Like.
    Un IFRON 204 D - kit Dorin Sima - și două VOLVO LM 218 Artitec „Print 3D din rășină, ferestre individuale, roți și brațe mobile...
  • Gam3
    Gam3 a răspuns la subiectul Garajul meu 1/87.
  • Gam3
    Gam3 a răspuns la subiectul Stiri.
    La Pascani au ajuns 2 vagoane salon din comunerea vechiului tren guvernamental, Salon 111 si 112. Cel din hala este salon 112. In curte...
  • Gam3
    „Electroputere VFU Pașcani vă invită la cea de-a doua ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, care va avea loc pe 27 iunie...
  • DPS
    DPS a răspuns la subiectul Filmari DPS Romania.
    Clipul contine trenuri de marfa si locomotive izolate filmate la Podul Constanta din cartierul bucurestean Pajura. Vizionare placuta!
  • D
    dantm a răspuns la subiectul Stiri.
    am gasit pozele astea de la Ziua portilor deschise la Pascani. apar un vagon de calatori cu boghiuri cu 3 osii( s-a discutat pe aici...
  • rrzxxx
    rrzxxx a răspuns la subiectul Colectia mea auto la 1/87.
    RD 27.280 DFS (Herpa) RD 12.215 DFK (Herpa/3D Print by DS) RD 12.215 DF CC (Herpa/3D Print by DS) SR 101 CC (3D Print by...
  • sesamcave
    sesamcave a răspuns la subiectul Alegere sina pentru h0e.
    Atunci meri pe Fleischmann Piccolo fără grijă, e cea mai bună opțiune în contextul dat. Oricum, de siguranță, bagă un aspirator înainte...
  • sesamcave
    sesamcave a reacționat la postarea lui AdyAero în subiectul Alegere sina pentru h0e cu Like Like.
    Multumesc mult pentru raspunsuri! vreau doar sa ma intind ocazional cu sinele pe covor. Preferam ceva cu terasament pentru ca locomotiva...
  • sesamcave
    sesamcave a reacționat la postarea lui AdyAero în subiectul Alegere sina pentru h0e cu Like Like.
    Buna ziua, Am intrat un picut in h0e cu o locomotiva Faur L45H dar nu am sine sa o rulez. Am studiat un pic piata sa vad ce as putea...
  • AdyAero
    AdyAero a reacționat la postarea lui sesamcave în subiectul Alegere sina pentru h0e cu Like Like.
    Ceau, Ca și pasionat H0e, pot zice așe : ---Șinele Peco îs ok, dacă le iei pe cele flexibile la metru. Cele la set sunt mult mai scumpe...
  • AdyAero
    AdyAero a răspuns la subiectul Alegere sina pentru h0e.
    Multumesc mult pentru raspunsuri! vreau doar sa ma intind ocazional cu sinele pe covor. Preferam ceva cu terasament pentru ca locomotiva...