Galerie
Galerie
Salut !
LINK DIRECT ==>> GALERIE
[Link Removed for Guests]
Pe acest forum nu exista posibilitatea unei galerii de imagini , de aceea am hotarat sa creez pe situl [Link Removed for Guests] o categorie intitulata
"GALERIE".
Daca doriti sa apara o imagine, mi-o trimiteti prin mail si eu o postez pe site, in aceeasi zi . Rugamintea, e sa alegeti imagini clare, nu mai mari de 1 mega. I-MI REZERV DREPTUL SA LE PRELUCREZ. (micsorare , contrast etc )
Daca doriti sa fie insotite de un text i-mi scrieti.
MAIL pt imagini si text : [email protected]
Desi pare arhaic o sa dau in acest topic linkurile catre imaginile nou aparute.
Pe site la categoria GALERIE apar Thumbnail-uri si cand veti da click pe acestea vor apare maxim 5 imagini mari.
[VA ROG , ORICE COMENTARII SAU INTREBARI SA LE ADRESATI LA CELELALTE TOPICURI , ACESTA FIIND REZERVAT DOAR PT LINKURILE SPRE GALERIE !!!
Sugestii ?
rally
LINK DIRECT ==>> GALERIE
Pe acest forum nu exista posibilitatea unei galerii de imagini , de aceea am hotarat sa creez pe situl [Link Removed for Guests] o categorie intitulata
"GALERIE".
Daca doriti sa apara o imagine, mi-o trimiteti prin mail si eu o postez pe site, in aceeasi zi . Rugamintea, e sa alegeti imagini clare, nu mai mari de 1 mega. I-MI REZERV DREPTUL SA LE PRELUCREZ. (micsorare , contrast etc )
Daca doriti sa fie insotite de un text i-mi scrieti.
MAIL pt imagini si text : [email protected]
Desi pare arhaic o sa dau in acest topic linkurile catre imaginile nou aparute.
Pe site la categoria GALERIE apar Thumbnail-uri si cand veti da click pe acestea vor apare maxim 5 imagini mari.
[VA ROG , ORICE COMENTARII SAU INTREBARI SA LE ADRESATI LA CELELALTE TOPICURI , ACESTA FIIND REZERVAT DOAR PT LINKURILE SPRE GALERIE !!!
Sugestii ?
rally
Ultima oară modificat Lun Ian 30, 2006 12:54 am de către rally, modificat de 4 ori în total.
imagini
imagine noua la diorama lui George din Arad
Bravooo !!!!!!!!!!!!!!!!
Super faina diorama. Si ce imi place cel mai mult este terasamentul pentru sine. E super frumos si,pariez,elegant,ca sa zic asa.Pentru mine e prea tarziu sa mai pun terasamentul acesta la sinele mele
.Asta e !
Felicitari si asteptam poze in continuare !

Felicitari si asteptam poze in continuare !
HO...HO...HO.....si HOe...HOe...HOe...dragii mosului....
Roco Multimouse.....Am aceasta centrala ...
Roco Multimouse.....Am aceasta centrala ...
NOTA 10
NO COMMENT ! Super misto ideea cu terasamentul , diorama arata neasteptat de realist.
diorama Shonmuhllen
La sugestia lui Bogdan , am zis sa-mi incerc mana cu un motoras sub macaz.
rally
rally
In doar 4 ani, modelismul romanesc nu mai gangureste, vorbeste chiar limbi straine !
Macaz
Rabdare Ionut , urmeaza ... dupa ce am sa trec la operatiunile astea.
Eu sunt si membru al unui Forum al pasionatilor de cactusi.
Acolo am invatat multe chestii noi , cat despre stapanirea artei de a creste cactusi , e un curs de 40 de lectii... UNA PE AN !!!
Se pare ca si la modelisti proiectele sunt cu bataie lunga.
rally
Eu sunt si membru al unui Forum al pasionatilor de cactusi.
Acolo am invatat multe chestii noi , cat despre stapanirea artei de a creste cactusi , e un curs de 40 de lectii... UNA PE AN !!!
Se pare ca si la modelisti proiectele sunt cu bataie lunga.
rally
In doar 4 ani, modelismul romanesc nu mai gangureste, vorbeste chiar limbi straine !
Cred ca nu ai dat pt ca putina lume chiar lucreaza la o diorama proprie. Pe de alta parte pretul e putin prohibitiv (nu din vina ta evident ci a producatorului) ceea ce face ca o actionare sa junga la 14+4 = 18 euro. Eu unul am in plan o mica gara si am nevoie de 10 actionari ceea ce inseamna 180 euro numai actionarile. Asa ca banuiesc ca multi prefera sa lase deoparte esteticul la preturile astea. Eu unul personal nu concep o diorama cu actionatri la vedere si la o adica as prefera sa limitez numarul de macaze decat sa vad actionarile pe masa. Oricum avand in vedere ca o sa am 2 W3-uri si 1 dkw nu o sa am de ales si o sa am 3 actionatri pe masa 
Cu bonzaiul am vrut sa glumesc doar un pic

Cu bonzaiul am vrut sa glumesc doar un pic

Diorama lui George Boicu din ARAD
George ne-a trimis noutati :
diorama mea
Sal ! Iata cateva poze din ceea ce se numeste diorama mea.Nu este finalizata, dar se lucreaza intens.

Salut!
Iata si ultima achizitie(pana maine
),locomotiva PIKO BR185 care face parte din start-setul CONNEX
Si locomotiva OBB 1043 venita de la Cluj:
Pe aceasta placa de OSB de 2.5m pe 1.25m va fi mica
mea diorama
Iata si ultima achizitie(pana maine

Si locomotiva OBB 1043 venita de la Cluj:
Pe aceasta placa de OSB de 2.5m pe 1.25m va fi mica

Ultima oară modificat Joi Apr 03, 2008 3:37 pm de către Gam3, modificat 1 dată în total.
BR189
Gam3 o sa ai o surpriza , e Locomotiva HO BR 189 Re474 SBB Cargo EpV HO PIKO 57455 si arata mult mai "smechera"
enjoy !
rally

enjoy !
rally