Cat despre "Bayerische Milchversorgung" ai dreptate, al meu este in varianta fara roti cu spite si fara mecanism close-coupling, cod 13221 produs intre 1986-1992 pentru ca am si cutia lui originala. Celelalte doua vagoane fiind un pic mai noi au si close-coupling si mi-au sosit prevazute cu cupla profi Fleischmann, o chestie care in cazul meu este mai degraba o bataie de cap. Sa vad acum ce fac, daca pe moment inlocuiesc cupla Fleischmann cu o cupla clasica Arnold la aceste vagoane, sau adopt cupla Fleischmann pentru toate (prima varianta este infinit mai simpla pentru mine, avand doar doua vagoane prevazute cu asemenea cupla!)
Intre timp am mai adaugat colectiei si un set exclusiv Minitrix cu cinci vagoane de marfa bavareze. Acolo sunt practic toate tipurile de vagoane: niederbord, mittelbord, hochbord, acestea trei toate au cabina de franar, si apoi inca un vagon acoperit simplu si un vagon acoperit avand si cabina de franar. Vagoanele sunt toate noi si prevazute cu mecanism close-coupling si roti cu spite. Din pacate "digitalul" mi-a sucombat asa ca pana fac rost de altul nu pot pune poze!