Woodland Scenics - Scenery Manual

stageexp

Well-Known Member
Trenulist
14 Ianuarie 2008
1.260
2
Timisoara
LOCATION
Timisoara
Salut,
cei de la Woodland Scenics sunt renumiti pentru produsele lor, am vazut un dvd de prezentare (se gaseste pe net) in care o sala plina (pasionati de modelism feroviar de toate varstele) privea la demonstratiile practice realizate in tandem de doi reprezentanti ai firmei respective.
Pentru a se castiga timp, aveau la dispozitie scenarii gata facute, in avans, scapand astfel de timpul de uscare al ipsosului.
Totul este prezentat ca la carte, in stilul de show american, cu fiecare detaliu

Recent am mai vazut si un tutorial video de montare a posterelor de fundal ale unei machete feroviare (acelasi producator si aceleasi materiale la baza), in care se descriu tehnici de pozitionare a posterelor astfel incat sa existe diferente minime la trecerea de la scenariul real al machetei 3D la cel virtual al posterului 2D, inclusiv prin fatade ale unor cladiri situate in plan departat sau copaci care sa semene perfect cu cei din poze.
 

felippe

Mecanic de locomotiva
21 Ianuarie 2006
1.554
88
-
Am si eu manualul, cumpareat acum vreo 4 sau 5 ani. Am fost foarte entuziasmat cand l-am parcurs pentru prima oara.

Recent m-am uitat prin el si tot ce pot spune acum despre el este: "Reclama la produsele Woodland Scenics" sau, toate instructiunile produselor lor adunate intre doua coperti.

Ca sa ii raspund si lui stefanov, am cumparat manualul chiar de la Woodland Scenics, online.