- 10 Mai 2016
- 861
- 0
- YAHOO
- paul_c_92
Iar noi nu avem nicio veste despre T2S-urile si Bcm-urile Heris
060-EA a spus:Dupa lungi asteptari care au durat aproape 4 luni firma Heris a scos modelele CFR, cuseta Bcm si vagon de dormit T2S rosii cu dungi albe.
Pot sa spun ca vagonul 71-31 T2S a iesit asa cum ne-am dorit,singurul inconvenient care poate fi imputat acestui model apartine firmei Heris si ma refer aici la barele de mana care sunt basorelief si nu sunt aplicate![]()
Ca si concluzie vagonul de dormit corespunde variantei CFR in aceasta schema de vopsire.
In cazul cusetei 50-70 Bcm singura deficienta constatata este tampografierea realizata deasupra geamurilor,si in acest caz matrita firmei Heris prezinta o muchie despartitoare intre acoperis si caroserie care nu a permis inscriptionarea pe fond rosu in totalitate,astfel ca jumatatea de sus a literelor apare pe fond gri.Totusi nu o consideram o greseala capitala.
De remarcat la amenajarea interioara realizarea cabinei insotitorului de vagon.
Ca o concluzie cei ce doresc modele CFR la scara H0 merita sa achizitioneze aceste vagoane de o calitate superioara si un pret accesibil in raport cu oferta Tillig CFR.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Acestea de mai sus sunt vagoanele mele primite azi de la Rally caruia pe aceasta cale ii multumesc pentru cadoul facut(pentru ca tot se apropie ziua mea de nastere)si ma bucur ca am putut fi de folos intr-o mai mare sau mai mica masura in realizarea lor.
Pentru discutii,aprecieri critici va rog va rog folositi acest topic
radu sofran a spus:Unii spun ca termenul de 8 luni a fost mare ganditiva ca stam de vreo 2 ani si asteptam sa apara locmotiva 060 DA si nu stim daca apare si anul asta?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.